עוד 3 שעות....זה קורה...

YaAr0nEt

New member
../images/Emo134.gifמזל טובב!

הרבה הרבה אושר ועושר בריאות וכושר והצלחה בהכל!!!!!(כמה שאני לא מקורית...) יומולדת שמייח!

Jessica Alba

New member

מזלייטוף לך
למרות שאני לא ממש מכירה אותך...רק הצטרפתי לפורום...
אבל בכל מקרה, שיהיה לך יומולדת הכי כיף בעולם

הרבה מזל טוב!!!

שיהיה לך המון מזל טוב שתיהייה לך שנה מאושרת ומלאת הפתעות (כולל פגישה אם אורלנדו)מוווואה!!!

מזל טובבבבב!!!../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif

הופ הופ טרללה שחר גדלה בשנה..!
...שחר,בת 15 נכון?!...אני מאחלת לך הרבה הרבה מזל טוב,הרבה אושר,וגם הרבה עושר לא יזיק
,הרבה בריאות(כי זה חשוב,חשוב יותר מהכל),שתצליחי בכל מה שתעשי בחייך,שיתגשמו כל משאלות ליבך ושתמשיכי לאהוב את אורלנדו המושלם,ולהיות פעילה ולתרום לפורום שלנו כמו עכשיו...שתהיה לך את היומולדת הכי שווה בעולם ושתקבלי ת'מתנות הכי הכי...ואממ מה עוד?וואלה אנ'לא טובה בברכות..
...ובקיצור,נאחל לך את כל הברכות שקיימות כי מגיע לך!!
באהבה, קארין...

פרפר17

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo90.gif../images/Emo65.gifמזל-טוב שחר../images/Emo65.gif

הרבה איחולי
ביים חולה עליך ב-
ד-נ-י-א-ל

בנות שלי../images/Emo24.gif../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

קודם כל- ריגשתן! תודה ענקית!!!! עשיתן לי ממש טוב על הלב.
אוהבת אתכן המון
ועכשיו לחלק החשוב באמת... שאתן מתות לשמוע (יא, רייט
) מתנות! חח זה החלק הכי כיף
אז ככה, קודם מההורים שלי קיבלתי מצלמה דיגיטלית טובההה וחדשהה ואני כל היום מסתובבת איתה
אני ממש ממש מרוצה ממנה... מאחי ואחותי קיבלתי את האוסף הכפול בהופעה של גאנז
, צעיף, ותיק.. מהחברה הכי טובה שלי קיבלתי את המהדורה המוגבלת של הדיסק החדש של עברי לידר! ועכשיו יש את החברים.. (אני מציינת שמות כי אני עושה סדר בראש): מיכל, סתיו והדר קנו לי נעליים וגופיה מTNT עומר הורביץ ולוטן קנו לי את הדיסק החדש של דניאל סלומון גל ופיצי קנו לי את הדיסק החדש של יזהר אשדות+הדיסק החדש של מוקי אפרתי קנתה לי חולצה וצעיף אור, יעל ודנה קנו לי צעיף, נעלי בית, שעון קיר ותיק ירדן קנה לי ספר בהקדשה (כן, עוד קונים ספרים בימינו!) ממ... נראה לי שזהו
אני מתענגת על רשימת ההתחדשויות. אז שוב, בנות שלי- תודה! בסופו של דבר יש סיבה שזה הפורום הכי אהוב עליי בעולם- כי אתן פשוט מדהימות לילה טוב...

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

איזה מגניב מצלמה דיגיטלית ודיסקים
תתחדשי!

../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

תאמיני לי - את שווה את זה
תתחדשי ותהני ושיהיה לך ר-ק טוב

Kawaii Me

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

שיהיו לך האפי לייף