עוד 3 ימים לשחרור!!!!!

shimi100

New member
שיחינו והגיענו להגיע לזמן הזה ביום

וכן נאמר אמן. (לא)

חני 21

New member
כדי להגיע

אחרונה ככה כולם ממהרים ללכת כבר לבית ותוך כמה דקות את כבר לא חיילת... במקום להתייבש שעות..

dana20il

New member
עוד חודש לשחרור

רגשות מעורבים: מצד אחד אני מתה לעוף כבר מהמסגרת הזאת שנקראת צבא. ומצד שני מפחידה אותי המחשבה שאני צריכה להתחיל לחפש עבודה בנרות, לחרוש לפסיכומטרי ולדאוג לתחת שלי. שיט!

erez17erez

New member
הייי?! מזה החוסר דמוקאטיה הזאת?

אני חושב שלעומת בנות-שנה ביציאה מקנה איזה שהיא זכות להתמרמר על שירותה של בחורה נחמדה זאת, שעשתה 3\2 מהשירות שלי-באיזה קניון בת"א. ועל חוצפתה ברוב פאר על שחרורה הצפוי.. בסך הכל ביקשתי ממנה קצת יותר צניעות.. כי בכל זאת.. יש אנשים שכן עשו משהו בצבא.. ומשתחררים קצת אחריך.. אז תשאירי לנו את הבכי והשמחה לשחרור.. תודה

kego

New member
מה הקשר???

גם אני משתחררת עוד חודש ומבחינתי כל העולם יידע כמה אנ מאושרת. זה שאתה מקנא וממורמר זה בעיה שלך ותפתור את זה עם עצמך. אני לא יודעת מה התפקיד שלך ומה אתה עושה אבל רק שתדע שכל חייל חושב שהוא הכי סובל ומסכן בעולם. כדאי שתשנה את הגישה שלך כי עם כזאת גישה לא תגיע לשום מקום.

erez17erez

New member
חח את יודעת-

משום מה זה בדיוק מה שתארתי לעצמי שאיזה מישהי תרשום.

venus20

New member
חח אתה מזה חכם

(לא) בואו נעשה תחרות מי תרם יותר איזה מגניבים אנחנו

אחי הזלזול הזה לא לעניין בכלל פה

כל אחד עשה צבא וזה מה שחשוב. זה שאתה היית בפלסר שייטת מטכל לא אומר שאחרים שלא לא היו שם לא תרמו. בחייך.... רמבו

kego

New member
יש לך בעיות. אתה צריך עזרה מקצועית

סורי, זה לא המקום הנכון לקבל עזרה

erez17erez

New member
פפשששש יש לנו מומחה עם תואר

יש לנו פו מומחה עם תואר 2 בפסיכיאטריה שקבע והחליט שאני צריך עזרה מקצועית. אולי לך יש פה איזה בעיה של פיצול אישיות\משחק תפקידים פתולוגי? חוץ מיזה, מתי מישהו פה שמע אותי מתלהב ממה שעשיתי בצבא?? אתם עיוורים לראות שאני בדיוק ההפך מזה?? אפילו לא אמרתי באיזה יחידה שירתתי

חני 21

New member
שמענו אותך מזלזל

בצבא שקורע את התחת כדי שאתה תישן בלילה בלי דאגות אז תתחיל להוריד קצת מההתלהבות שלך מעצמך.

חני 21

New member
מה זה הזלזול הזה????????

אם בחורה עשתה שירות צבאי בתוק פקידה אז צריך לזלזל בה?????? זה שאתה עושה משהו אחר זה לא מוריד את הערך שלה ממך. שניכם תרמתם מעצמיכם למדינה כששירתתם בצבא ולא משנה באיזה תפקיד אז אל תזלזל.

למעלה