עוד 24 שעות!!!

strahd

New member
עוד 24 שעות!!!

זהו, תמה הציפייה, בעוד 24 שעות יפתחו חנויות הספרים בארצות הברית ויתחילו למכור את "דרקונים של ירח נעלם", הספר האחרון של מלחמת הנשמות. חבר´ה, עכשיו אני בא בפניה אישית לכל אחד ממכם, בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה למי שיש לו דרך להשיג את הספר, אני מוכן לקנות/לשכור/לרצוח עבור הספר הזה. לה גמבה אני יודע שיש לך מקורות, ספר לי מה קורה עם זה.

La Gamba

New member
אחותי מגיעה באוגוסט מלוס אנג´לס,

אם זה מספיק מהיר....

strahd

New member
אממ...

הייתי בכיף מזמין מאמאזון, ברנס אנד נובלס ושאר ירקות אבל אני עושה עוד הזמנה בנובמבר, בגלל הספר החדש של כישור הזמן, אז חשבתי לחכות ולהזמין ביחד אבל עכשיו אני חושב שצריך לחכות בערך חצי שנה עד שאוכל לקרוא את זה, אני בטח אשתגע. טוב, ננסה לשכנע את אישתי לעתיד שנעשה ירח דבש בארץ דוברת אנגלית כמו אנגליה או ארה"ב ואני אקנה את הספר. חה חה חה !!!!

Ophel McNeil

New member
אגב,

כמה ספרים יש לכישור הזמן? (מצטמרררת כולה משמיעת השם ויורדת למקלט. כן, ככה טוב).

strahd

New member
תלוי מאוד

בעברית יש כרגע 18, באנגלית יש תשעה. בארץ החליטו להוציא כסף מאנשים תמימים ונחמדים וחלקו כל ספר לשנים. העשירי יוצא, כמו שכתבתי, בנובמבר. באותו הזמן, אומר, שיותר מזה, הרהיבו עוז חברת ההוצאות של "ארץ-אחרת" של טד ויליאמס שהוציאו ספר אחד בלא פחות מ-4 ספרים!! זאת חוצפה לשמה!

alond

New member
תרשה לי לעודד אותך:

בארנס אנד נובלס!!! תזמין אצלם את דרקונים ואת crossroads of twilight ותראה מה קורה (אני מאוד אוהב את הפיצ´ר הזה אצלם): אתה מקשיב? אז הם שולחים לך את דרקונים עכשיו ואת ג´ורדן בנובמבר!!! בלי תוספת תשלום!!! i shit you not!!! זה מה שאני עושה!!! לפרטים אתה (אתם) מוזמנים לשאול אותי. אגב, את ג´ורדן כבר אפשר להזמין מראש (עשיתי את זה היום!!!).

strahd

New member
alond rulez!!!

תודה על הרעיון, תשלח לי עוד פרטים למייל האישי שלי, עשית לי את היום!!

למעלה