Kylie set for a certain #1!!!!!
הערכה שלי בלבד אבל קיילי הולכת על המקום הראשון!! הדואט המתוקשר של מדונה ובריטני נדחה לסוף נובמבר\תחילת דצמבר ככה שהתחרות העיקרית של Slow כבר לא קיימת! הנה כל היציאות שבאות עם קיילס באותו שבוע : Blazin' Squad - Flip Reverse Tim Burgess - About A Boy The Cooper Temple Clause - Blind Pilot Dashboard Confessional - Hands Down Fight Club featuring Laurent Konrad - Spread Love Gabrielle - You Used To Love Me Matt Goss - I'm Comin' With Ya Hundred Reasons - The Great Test Jet - Rollover DJ Lee-Cabrera - Special Lost Prophets - Burn Burn R Kelly - Thoia Thoing John Mayer - Bigger Than My Body Kylie Minogue - Slow Miss Peppermint - Welcome To Tomorrow Ozzy & Kelly Osbourne - Changes Pet Shop Boys - Miracles Robbie Williams - Sexed Up Blazin' Squad נחשבים למתחרים הכי קשים מבין הרשימה, והם ממש לא קשים לקיילי ככה שהמקום הראשון נראה קרוב מתמיד! קיילי עודמ לשלוף ציפורניים במסע קידום קדחתני לסינגל החדש, עם הופעת בכורה של השיר ב17 לנובמבר בתוכנית "טופ אוף דה פופס" המעולה. נאמר שההופעה הולכת להיות משהו מאוד מיוחד. בינתיים, רמיקסים מעולים של Slow (רשמיים) מתחילים לצוץ בתחנות הרדיו, והסינגל מקבל גם תמיכה בארה"ב שם הוא פורש כנפיים לראשונה בלוס אנג'לס לקול תרועות ומחמאות מתחנות רדיו מקומיות. הקליפ לשיר, אמור להיות משודר היום בטלויזיה הבריטית כלומר שהוא יהיה ניתן לצפייה יותר מאוחר ברשת. בינתיים, פרומואים מאוד אקסקלוסיבים של הסינגל עושים דרכם למדינות שונות וניתן לראות כי פארלופון השקיעו הרבה מאוד כסף בקידום של השיר. מכל אלה - אני בטוח יותר מתמיד שהסינגל יגיע למקום הראשון בבריטניה וכמובן - הוא מאוד מצליח בתחנות הרדיו באוסטרליה ככה שגם שם אני בטוח על מקום ראשון. בתקווה שהוא יצליח גם בארץ. מה שמזכיר לי - אתמול הייתי במסיבה וכמובן הבאתי דיסק עם סלואו עליו. ביקשתי שינגנו אותו והוא התקבל בברכה. רחבת הריקודים אהבה אותו!! Skip a bit and move with her body, yeah Slow