עוד 2 שאלות בבקשה בהודעה
ח חומוס חם New member 29/12/05 #2 הי כירבולית זה לא משנה איזה מחשב, מתאים לכל מחשב. לגבי השאלה השניה זה תלוי בך וכמה את צורבת, אני למשל לא מבין איך הסדררתי בלי צורך DVD . אבל אני חושב שזה שווה את ההשקעה.
הי כירבולית זה לא משנה איזה מחשב, מתאים לכל מחשב. לגבי השאלה השניה זה תלוי בך וכמה את צורבת, אני למשל לא מבין איך הסדררתי בלי צורך DVD . אבל אני חושב שזה שווה את ההשקעה.
כ כירבולית 10 New member 30/12/05 #3 היי חומוס חם , תודה, היכן כדאי לעשות את ההחלפה הזאת? כי שמעתי שהשירות של hp על הפנים. יש איפשהו מקום טוב ונעים סימפטי דרומית למרכז? ושוב תודה רבה.
היי חומוס חם , תודה, היכן כדאי לעשות את ההחלפה הזאת? כי שמעתי שהשירות של hp על הפנים. יש איפשהו מקום טוב ונעים סימפטי דרומית למרכז? ושוב תודה רבה.
ח חומוס חם New member 30/12/05 #4 לא ממש מכיר מעבדות של HP דרומית למרכז. נסי לפנות לHP ישראל ואולי הם יפנו אותך למקום רלוונטי עבורך.
כ כירבולית 10 New member 31/12/05 #5 יש איזושהי מעבדה שנחמדים שם? אפילו במרכז? רק שיהיו אדיבים ,יעילים, ויסדרו לי את זה בצורה מקצועית+ואדיבה.
יש איזושהי מעבדה שנחמדים שם? אפילו במרכז? רק שיהיו אדיבים ,יעילים, ויסדרו לי את זה בצורה מקצועית+ואדיבה.