עוד 2 ישובים

עוד 2 ישובים

מעומדים לפינוי... די איזה ממשלה חרראאא!!... נמאס כבר לראות כאל המלחמות אחים אבלזה מה שאולמרט רוצה.. יותר דם על מסך הטלוויזה יותר מנדטים לאולמרט.. אאוףף....דיי....!

toxic2004

New member
מדינה דמוקרטית.שמעת פעם על זה?

מדינה דיקטטורית. אכיפת החוק רק לצד אחד. הצד שלא מכניס לקדימה מנדטים. בעוד 500 שנה יכתבו בספרי ההיסטוריה. . . פעם הייתה מדינת ישראל . . . שרון ואולמרט החריבו אותה.כמה חבל שזורקים יהודים מהבית ולא את האנשים מרמת אביב סביונים והרצליה פיתוח שירגישו גם קאסם בחראווילה. נראה אותם מדברים כולם חכמים על הגב של המתיישבים. בושה. מדינה רשעית שבוגדת באזרחיה. ברוסיה לא היו עושים ככה לאזרחים.

toxic2004

New member
ועוד משהו. פתגם לבחירות.

קדימה ישראל, כי הגיע הזמן שנפעל כבר באמת חזק מול החמאס...

toxic2004

New member
מה הקשר כאן?

במשטרה. כמו שכבר כתבתי פה. אם עקבת. בקרוב זה יתפרסם. סבלנות יש? אפילו שלך זה אולי לא יהיה אקטואלי כי עבר זמן. אבל בתביעות האזרחיות זה יהיה מאוד אקטואלי. ושוב פעם זה סרט וידאו ממצלמת וידאו. לא תמונות. לעזאזל

toxic2004

New member
אמרו על ערפאת

שהוא התלוצץ עם רופאיו... עד שמת. תצחקו. מצחיק מאוד. קטנוניים..

toxic2004

New member
לא. הפשע שלו זה שהוא אמר

שהוא רוצה להיות שהאיד. עכשיו הוא כבר שהאיד בקבר. . .

toxic2004

New member
ידעתי שיש מטומטמים בעולם.

עכשיו אני גם בטוח בזה. תחכי בסבלנות. מה את בלחץ כל כך. משהו שאנחנו לא יודעים חוץ מהבדיחות של הוא ממיר אותם ועורך בפוטו?

קקטוסץ

New member
מה אתה רוצה?

הגבתי לך? האצתי בך? אמרתי לך שאתה עורך בפוטושופ? תן לעצמך סטירה וצא מהסרט שאתה חי בו (או ממיר אותו, או אנא אערף מה אתה עושה איתו, לא איכפת לי).

toxic2004

New member
כל הזמן את מזכירה לי שאני ממיר

את הקלטות. כאילו שזה אמור לעצבן אותי או משהו. אבל טעות ... זה לא!

למעלה