עוד 12 שעות...

tali_le

New member
עוד 12 שעות...

אני אהיה על מדים, חיילת בצה"ל ואחרי 4 שנים בתנועה רציתי להיפרד תודה שהייתם הבית השני (ולרוב גם הראשון) שלי בשנים האחרונות ולכל החניכים שיש כאן - תשמרו על התנועה. תשקמו אותה. תשקיעו. קחו אחריות. תעשו! כי רק אתם יכולים טלי

../images/Emo7.gif

את... *נחנק מדמעות* שמחתי ועדיין שמח שהכרתי אותך בשנתיים וחצי האחרונות... נהניתי להיות חניך באזור שהיית סיו"ר שלו. יו"ר סניף באזור שלך, יו"ר אזור בתנועה שלך. חניך בתנועה שאת ש"ש בה והכי הרבה נהניתי (ועדיין נהנה) להיות ידיד שלך. למדתי ממך המון, כמעט תמיד נהניתי והסתדרתי עם לעבוד איתך מצויין. אוף.. צבא ארור. בעעע... *דמעות על כל הפרצוף*

למה

אתה מדבר עליה כאילו היא הלכה לעולמה? סה"כ הלכה לצבא מי יודע מה... מודה לה ולפועלה כאילו אין יותר tali-li (או איך שלא רושמים את זה).

cnogl

New member
ביי טלי!

ותודה על כל רגע שעשית יחד עם כולנו למען המטרות שלנו, של התנועה. אני מבטיח לך טלי שנעשה. שלך, גיל, סניף רחובות - יבנה

Katanya

New member
ב13 לאפריל שנת 1999...

באתי לראשנה לסניף נוער מרצ... ראיתי מישהי היפראקטיבית עם שיער קצר ומלא ג´ל ... היא הציגה עצמה כטלי ושבדר"כ היא נורמלית... במשך השלוש וחצי שנים הבנתי שזה סתם שקר... טלי תהנייייייייייי:)))))))))))))))))))))))))))))))))) ואל תשכחי "תנו לקבוצץ יד"

להתראות טלי!

אני לא אספיד אותך, אני מניח שניפגש מפעם לפעם בסופי שבוע... בכל זאת אני רוצה להודות לך על תקופה נהדרת, היית לי ידידה מדהימה ואני רק מקווה שלא תשתני. (אווווו...) ואל תמותי בצבא!!! באהבה עד אין קץ, מאור

למעלה