עוד 12 יום היא חוזרת!

עוד 12 יום היא חוזרת!

חדשות, עדכונים - לפה

לימבו

New member
שאלה לגבי אתמול בגיא פינס

מה הוא אמר על הקליפ של קיילי? כי אתמול התקשרו אלי בצהרים מההפקה ושאלו אותי כל מיני שאלות על הקליפ ועל קיילי, כדי שידעו מה להגיד על זה... ואין לי כבלים אז לא שמעתי מה מתוך 5 הדקות של הנאום שנתתי למפיקה נכנס לשידור... ודבר נוסף... החל מהיום הקליפ נכנס לאיי ליסט של אם טי וי, ויותר מזה: השבוע הוא קליפ ה-Fresh. זה אומר שמהיום עד יום ראשון הבא הוא ישודר למעלה מ-80 פעם- בשעות היום כל שעה עגולה!!!!! אז מי שפספס, הפעם הבאה ב-10:00 בדיוק!

p i n g o

New member
התפלאתי באמת מאיפה הידע שלו!

הוא אמר שזה הקליפ הראשון מהאלבום Body Language - שפת גוף, "שהיא שפת האם של קיילי כפי שאתם יודעים". בקליפ רואים את קיילי רוקדת לאט על המגבת בבריכה עם גברים ערומים (?), הקליפ צולם בברצלונה, והוא אמר שלמרות השמועות, היא לא מתחתנת. ונראה לי שזה כל מה שהוא אמר....

p i n g o

New member
איזה מטומטמים...

"וממשיכה להקליט את אלבומה"
ממש מעודכנים!

p i n g o

New member
ראיתי עכשיו את הסוף של הקליפ ב-VH1!

זה היה קליפ ה-Now ב-Then And Now... מעניין מה היה ה-Then... ודרך אגב, הקליפ FRESH ב-MTV זה משהו של רובי וויליאמס.... איפה קיילי?!

adamkylie

New member
כן גם אני ראיתי אותו שם מההתחלה אבל

פספסתי מה היה ב "אז" ואחרי זה העברתי לhits ושמעתי את השיר הכי מצחיק ששמעתי בזמן האחרון (gay boyfriend) ואז העברתי ל classic והיה את btdyk ואז שוב היה את קיילי בהיטס אז היה בקיצור היו היום הרבה שירים שלה ברצף.

Fever2002

New member
היה נדמה לי שלא

או שהם תיקנו, או שאני צריך לישון אחרי יום עבודה עמוס והביקור של אתה יודע מי בעירינו.

למעלה