עוד 11 שעות יוצא Extinction 3x03

TUVIX

New member
עוד 11 שעות יוצא Extinction 3x03

Star Trek - Enterprise - 3x03 Extinction

tivol man

New member
כן, בעונות המתקדמות של וויאג'ר.

מתישהו, שיהיה קרב לוויאג'ר עם איזה צורה הנדסית משוכללת!

Bajoran Priest

New member
אהה :)

כי פשוט דיברו על אנטרפרייז בתחילת השרשור. בכל מקרה-
וויאג'ר עונה 7
הבורג מופיעים בעונה הזאת רק בשלוש פרקים- בפרק הראשון, nimatrix part 2 ובפרק האחרון הכפול.

tivol man

New member
תכתוב וויאג'ר עונה 7 ../images/Emo58.gifבכותרת

ממש כמו שאני מתכוון לגבי ההודעה הזאתי כנ"ל: - - - - - - - - - - חוצמזה, אתה יודע על עוד הופעות שלהם? כלומר, שהם לא כנועים ועלובים כמו עכשיו?

Bajoran Priest

New member
אה?

כל עוד שומרים על מרווח מתאים ומזהירים, אפשר לדבר על ספויילרים גם בגוף ההודעה. הסיבה שרשמתי לא בכותרת היא שבפרט המידע העיקרי שרציתי לומר לא כלל ספויילר, ואילו לספויילר ניתנה בחירה אם לגשת או לא. אבל בשל הערתך, ואני האחרון שאתמוך בספויילרים מכל סוג- אשתדל בעתיד לשמור על מרווח גדול יותר. למשל, עכשיו.
וויאג'ר עונה 7 לא הבנתי את השאלה.

tivol man

New member
המשך ספוילר חלקי לוויאג'ר עונה שבע

מאה אחוז זה נראה לי רק יותר נוח.... אז שאלתי מתי אתה יודע על עוד מפגשים מהסוג האינטימי עם הבורג? רק שלוש? זאת הסיבה שאני מלכתחילה מחפש פרקים ספציפיים! טוב, תשמע, ראיתי הכול ואני רוצה ש.ח של הבורג. כיף טהור

VinceCarter

New member
רגע, העונה הכי חדשה של וויאג'ר

זה עונה שמינית, לא? יש בהן פרקים הכי חדשים? דרך אגב, כמה חבל שקאס חיה רק 9 שנים

TOMPARIS

New member
עונה 8 ו9 יש רק בגירסה וירטואלית

זה באתר שנותן סיפרי טקסטים לעונות ויראטאליות. ובאמת חבל,למה ריק ברמן לא יכל לתת פרק שממש יספק את המעריצים שלה(עוד ממקורות נאמר כי אחראית לשינוי הסקריפ המקורי של הפרק זעם)? האם היא הגיעה לאוקמפה חזרה? מה קרה שם עם החשמל של האוקמפנים ל5 שנים? האם קס תחיה מספיק זמן לסרט 11 כדי להיות שם ?

TOMPARIS

New member
עוד שאלות קס

האם היא תופיע בדיוידי אקסטרה ברעיון עדכני(בדיוידי שני סוגי ראיונות אחד מתקופת הצילום והשני מלפני שנה שנתיים לפני השקת הדיוידי)? ומדוע קס הזקנה בפרק "לפני ואחרי" לא דומה לקס הזקנה בפרק "זעם" (שע"פ הפרק "לפני ואחרי" בתאריך כוכבי זה עדיין היא נראת צעירה)?

Bajoran Priest

New member
לוויאג'ר 7 עונות בלבד.

היא נגמרה ב-2001. גם להדור הבא וחלל עמוק תשע היום 7 עונות, אגב.

למעלה