עוד 11 יום....

אתושקה

New member
עוד 11 יום....

אז ככה.....אני 3 ימים אחרי החזרת 2 עוברים (טפו...טפו...), אחרי 2 זריקות גסטון (פיכס)ולפני עוד 11 יום ארוכים ארוכים ארוכים עד הבטא..... שאלה קטנה - דקירות באיזור הרחם, כאלה שבאות כל כמה שעות והנשימה נעתקת לכמה שניות...זה הגיוני??

אתי - ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif תוספת לטפו טפו

מחזיקה לך אצבעות.... ונכון הימים ארוכים ארוכים בהמתנות.... מקווה שתצליחי לעשות כל מידי דברים שיעסיקו אותך מלבדוק בערכה לפני הזמן... חכי קצת ועוד קצת... אנחנו כאן נטפס איתך ביחד על הקירות... וסליחה, אבל אין לי תשובה לשאלתך... אז רק שיהיה לך
ממני מכל ה-
ד.

נטאשה

New member
אתושקה - לא יודעת לגבי הדקירות

יודעת, גם יודעת לגבי ההמתנה אני מתחילה מ.....עכשיו תתאזרי בסבלנות אין קץ אין ברירה אחרת תנסי לעשות את הדברים הכי כייפים שבא לך תקחי חופש מהעבודה, תנוחי, תקראי, תלכי לים (זה בכל אופן, מה שאני מתכוונת לעשות....) והכי חשוב, נחכה ביחד לתשובה החיובית! המון אהבה דלית

הגיוני או לא.... ../images/Emo4.gif

ראשית, שיהיה בהצלחה. למרות שאינני מבינה מדוע עוד 11 יום. אם החזירו לפני שלושה ימים אז עוד 9 ימים הבדיקה. בהצלחה!!! שנית, לגבי הדקירות. אכן יש דקירות באיזור הרחם התחתון וזה מהשאיבה. ככל ששואבים יותר ביציות יש יותר דקירות/כאבים. אם תשתי הרבה מאוד מים, לפחות שלוש ארבע ליטר ביום, לא תחושי את הכאבים הללו. אנחנו צריכות להרות לא לסבול. שוב בהצלחה. סאני.

אתושקה

New member
סאני....דלית....

סאני....אצלנו באסף הרופא החליטו להתעלל בנו כל עוד הם יכולים!!! אצלנו הבטא באה רק 14 יום!!! אחרי השאיבה.....16 יום אחרי הכוריגון.... ואני מהילדות הטובות שלא קונות ערכות ביתיות ומחכות שהרופא היקר יגרום להן לבכות כשהתשובה היא שלילית.....(חוץ מהפעם הזאת כמובן) דליתוש, אני ביום חופש, אני בחופש כבר משבועות...בא לי להקיא מרוב חו]ש..... ואת יקירתי מה איתך?? תמיד אנחנו "דוגרות" יחד....בתקווה שהבטא תהיה חיובית אצל שנינו ובעוד 9 חודשים כל מה שישאר לנו זה לקטר על זה "שכל הלילה הוא לא ישן" אתי

מיליקי

New member
אתושקה ודלית

שיהיה לכן בהצלחה!
שבועיים קלים ולא מעצבנים מידי ושלא תסבלו יותר מידי מהזריקות מילי

אולה *

New member
בהצלחה והמלצה

אני מאוד ממליצה על משחת טראומיל נגד כאבי טוסיק בעקבות זריקות הגסטון. היא הצילה אותי בפעם הקודמת, וממש עוזרת עכשיו.

neta2

New member
מחזיקה לך את כל 10 אצבעותיי

אני אמנם לא מבינה ככ בטיפולייך, וגם אני בהמתנה לתוצאה... ואני יודעת כמה קשה הציפייה, ומקווה בשביל כל המחכות לתשובות בטא ורגיל שהפעם נשתה לחיי התינוקות!!! בהצלחה!

נועם@בת

New member
זוג או פרט? ../images/Emo57.gif

שישתרשו אצלך עוברים מופלאים שיצליחו אפילו להשכיח את כאבי הגסטון
אין לי מושג מה תופעות הלואי של הגסטון, רק מנסיון- כשאני במתח כל כאב ותחושה מקצינים פי כמה והופכים אימתניים. כעקרון, כאב שלא מוחלש עם הימים, או שמתגבר- מחייב פניה לרופא גם אם הוא כאב "הגיוני". שיהיה בהצלחה אתושקה, הגיע הזמן להיות בהריון
נועם

anatc

New member
פנו דרך, ../images/Emo95.gif ../images/Emo95.gif בדרך ../images/Emo57.gif

אופה3

New member
מחזיקה לך אצבעות, והלוואי והפעם זה

תהיה הפעם האחרונה, בהצלחהההההההה

רומי 007

New member
דקירות

לפעמים נדמה לי שזה הסיפור של החיים שלי. בכל זמן, כשצריך וכשלא צריך, עם ביוץ ובלי ביוץ ואני אף פעם לא יודעת מה זה. אתושקה - אם זה יוצא דופן אצלך תשאלי רו-פא. אם זה קורה לך מדי פעם אז כנראה זו עוד אחת מהפעמים האלו. שיהיה בהצלחה

זוליק

New member
בהצלחה../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

מחזיקה לך
ומחכה בסבלנות ל-
תרגישי טוב

קייצית

New member
אתושקה ודלית, בהצלחה מכל ה-../images/Emo23.gif

הרבה הצלחה לשתיכן בשלב הטיפוס על הקירות. (אוי איך שאני שונאת את הקטע הזה) נראה לי שבפעם הבאה שלי - אני אסע לחופש או משהו אחר כך. אני זוכרת את הדקירות הללו, ואני בהחלט מתכוונת לאמץ את עצות השתייה המרובה ביתר רצינות בפעם הבאה.

למעלה