עוד 11 יום

עוד 11 יום../images/Emo124.gif

|השנה נגמרת... ואם צריך לחדש ביטוח, יש כידוע לוותיקים כאן חלופה למדנס- אבל היות ולא מפרסמים- אז מי שרוצה לעשות ביטוח זול וטוב- שיכתוב... (במסר אישי). סיוע| שנה אזרחית מוצלחת, שרון

תעלולה

New member
שרון, זו אפילו לא פרסומת סמויה

יש לך עוד 11 יום לתכנן את הודעת השנה הטובה כך שאולי תכלול פרסומת אבל לא בצורה כה מוחצנת. ואגב, אם כבר, אז אולי הם יותר זולים אבל הכיסוי הינו נמוך יותר.

זו לא פרסומת היות

ואין שם. זוהי תזכורת לאלו שעקבו אחר המאמצים למצוא חברת ביטוח שלא תוציא מאיתנו כל כך הרבה כסף היות ואין תביעות (טפו טפו)
נגד מרפאות בעיסוק. לכן הכיסוי יכול להיות נמוך יותר. אשתדל כל חודש חודשיים להזכיר זאת כדי שחדשים שאינם מכירים את הנושא יוכלו גם להנות ממנו. שרון

תעלולה

New member
את לא מעודכנת

ישנה תביעה אחת שנמצאת כעת "על האש"... זה מצער מאד אבל את פשוט לא מדייקת בעובדות.

תעלולה

New member
נאוה...

ממש לא סרן שמועתי... תביעה תביעה. על כל המשתמע מכך אולם אין לי כל אפשרות לנדב פרטים. צר לי. בתקווה שלא יהיו יותר

לא הבנתי משהו

יש תביעה נגד מרפאה בעיסוק או נגד פירסום בפורום? אני עדיין בעמדתי כי לא פירסמתי.שרון

שרון אל דאגה

לו הינו רואות בהודעתך פרסומת היא היתה נמחקת. להערכתי לא עברת את הגבול שבין הבאת מידע לבין פרסום.

זו לא פרסומת היות

ואין שם. זוהי תזכורת לאלו שעקבו אחר המאמצים למצוא חברת ביטוח שלא תוציא מאיתנו כל כך הרבה כסף היות ואין תביעות (טפו טפו)
נגד מרפאות בעיסוק. לכן הכיסוי יכול להיות נמוך יותר. אשתדל כל חודש חודשיים להזכיר זאת כדי שחדשים שאינם מכירים את הנושא יוכלו גם להנות ממנו. שרון

ביטוח פרטי

שרון הי רציתי לשאול אותך שאלה , בנוגע לביטוח פרטי. על איזה חברה מדובר?ומה הטלפון שלהם ועל איזה סדר גודל של מחיר מדובר? האם זה תלוי היקף מישרה, ומה את עושה בפועל ? או שזה מחיר סטנדרטי למרפאות בעיסוק? תודה שרית

למעלה