עוד 10 ימים...!!!

hug11

New member
עוד 10 ימים...!!!../images/Emo65.gif../images/Emo168.gif

עוד 10 ימים והיא בת 28!!! מזל טוב אלאניס מותק... היוצרת הגדולה והטובה ביותר בעולם... ברכות ואיחולים לבביים מככככככככככל ישראל!!! אוהבים אותך כשן.

מזל טוב מזל טוב מזל טוב!!!../images/Emo153.gif

כולם אוהבים את אלניס בישראל!!! (ישראל שלי בכל מקרה...)

Rוית

New member
עוד 10 ימים יתחילו החגיגות האמתיות

יש לה את אותו תאריך יום הולדת של אמא שלי- 1.6.. (אמא שלי קורעת, היא יודעת שאני מתה על אלאניס והיא כל הזמן מנסה לבטא את השם שלה ולא הולך לה.. אבל היא מנסה...
) בכל מקרה, יש למשהו רעיונות ליום הולדת של המלכה

ווואי איך הזמן עובר...

אני זוכר שהיא היתה רק בת 24!!!!! (איך הזמן עובר) בואו נארגן איזה אימיל גדול מכול חברי הפורום ונשלח לה! ונגיד לה כמה אנחנו אוהבים אותה ושהיא חייבת לבוא עוד פעם

שלתי

New member
רעיון נחמד

שמישהו ימצא את הדואל שלה. ובואו נתחיל שרשור שכל אחד ירשום בהודעה שלו שורה לאלאניס שתשלים את הקודמת. אני אתחיל: Dear Alanis....We are the members of the Israeli Alanis Morissette Forum on tapuz.co.il. תמשיכו.... ושמישהו ימצא את הדואל!!!!!

Rוית

New member
זה לא דוא"ל, אבל זה היחיד שמצאתי

Alanis Morissette C/O MSO 14274 Ventura Blvd, Suite 410 Sherman Oaks, CA 91403 USA Alanis Morissette 75 Rockfeller Plaza New York, NY 10019 USA

j u n k

New member
המשך

want to thank u Alanis , (as much as we love india)for ur music המשך......

אמממ

אין לי כזאת אנגלית טובה (אני כולה בת 13) אז אני אכתוב פה בעיברית ומישהו יתרגם סבבה? טוב אז ככה אממ ואנחנו רוצים לאחל לך יום הולדת שמח הרבה הרבה מזל טוב כולם אוהבים אותך את גדולה...

למעלה