עוד 10 דק'!!!!!!!!!!!!

KeLeMeNcY

New member
עוד 10 דק'!!!!!!!!!!!!../images/Emo66.gif

יש ליוס'קה <אתניקסי לנצח> יומולדת!! הבה נריעה ונצאה במחולות!
 

KeLeMeNcY

New member
והאיחול

אחד מהאנשים הבולטים והמצחיקים ביותר בפורום מגיע לך שיהיה לך שנה שכולה חיוכים שכל מה שאי פעם רצית יקרה שאתניקס יופיעו הרבה ואתה שם תהיה ודיסק חדש בקרוב אינשאללה ייצא ואולי גם הDVD כבר יתלווה בקיצור: מזל טוב! ושיהיו לך הרבה חיוכים קבל מתנונת: הצעה ללוגו ממני
 
יוסי אחי היקר !

אחד האנשים היותר יקרים שאני מכיר חוגג היום יום הולדת ! אז לפני האיחולים, יוסי, הרשה לי קודם כל לומר לך תודה. תודה על הסבלנות שיש לך כלפיי (ואיתי יש צורך בהמון סבלנות), תודה על האוזן הקשבת שאתה מעולם לא מהסס לתת, תודה על היותך פשוט בן אדם נפלא. לאנשים טובים מגיע רק טוב, כך שכל מה שאני מאחל לאנשים טובים (ותאמין לי שלא כל מי שאני מכיר הוא איש טוב) תקף גם לגביך - אושר, עושר (עם דגש על עושר), בריאות, אהבה, הצלחה לירוקה (למרות שהיא מצליחה גם בלי שאאחל לך), ואולי הכי חשוב - שאתניקס תמלא את חייך כפי שהיא ממלאת את חיי, וזה כולל בכל רגע נתון - קשה או שמח. אח יקר, המון מזל טוב, שכל משאלותיך יתגשמו לטובה ! תהיה מאושר, תהיה משוחרר, בדרך שלך - אנחנו איתך ! תהיה מאושר, חופשי כמו פרפר, בדרך שלך - אנחנו איתך ! אוהב המון. אורן.
 

ZGala

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif

יוסי המון המון מזל טוב לך מכל הלב! בריאות
והצלחה בחיים
חוכמה בראש
אור ירוק בדרכים
פרחי אביב
מחברים מחייכים
וחלומות ורודים
תמיד מתגשמים
שמוזיקה תלווה אותך כל הימים
גלה
 

KeLeMeNcY

New member
מהיכרות קלה עם הנ"ל

אורן לא כתב שום מילה סתם.. מי שבהתחלה <באייסיקיו> חשבתי לילד מתלהב בן 15 שרק צורב שירים התגלה כבן אדם מופלא,שאמנם נראה צעיר בהרבה מגילו אך בוגר פי כמה.. בכמה מההתפרצויות שלי <שכעסתי על משהו שעשתה הלהקה או שכתבו עליה וכו'> הוא מיד מספק איזון מסנג'רי.. כל מי שלא מכיר, אני ממליצה בחום אומרים עליי שאני ביקורתית, שאני לא חברותית ודורשת הרבה מאנשים וצודקים אבל אין לי מילה רעה להגיד עליך אני מודה לנטלי שפתחה את הפורום הזה ואפשרה לי להכיר אנשים כמוך מקווה שאני אראה אותך בעוד הרבה הופעות ובלי קשר לאתניקס- שיהיה לך היומולדת הכי טוב שאפשר! עכשיו שניה לפני שנגמר, הזדמנות אחרונה להגיד שוב מייזל טוףףף!
 

tzvira

New member
עד 100 כמו 20

מזל טוב , הרבה בריאות,מזל, אושר ועושר
 

נטלייי

New member
המון המון...

מזל טוב יוסי הרבה אושר
ועושר
אהבה לרוב
ושכל משאלות ליבך יתגשמו לטובה
 

tbenc

New member
מזל טוב

מזל טוב,עד 120,הרבה בריאות ושתזכה לשמחות(עם אתניקס וגם בלי)
 
למעלה