אוף..... הלוואי שהייתי איתך
ע עמרי הכרמלי New member 1/1/06 #28 ידידיה?../images/Emo2.gifוואי... אז זה באמת היה מעלף הייתי מת שידידיה או כל אחד אחר מהשמיניה היה בא אליי הביתה ...
ידידיה?../images/Emo2.gifוואי... אז זה באמת היה מעלף הייתי מת שידידיה או כל אחד אחר מהשמיניה היה בא אליי הביתה ...
נ נעמקה19 New member 1/1/06 #38 הילי היתה? ווי...חבל שלא התקשרתי!!! אחותי ממש מעריצה אותה. היא היתה מתה לפגוש אותה. הייתי בטוחה שאין מצב שאדית באה, ואין מצב שהילי באה, אז לא התקשרתי לא בשביל אחותי ולא בשבילי אם הייתי יודעת הייתי מתקשרת טוב נו. חפיף
הילי היתה? ווי...חבל שלא התקשרתי!!! אחותי ממש מעריצה אותה. היא היתה מתה לפגוש אותה. הייתי בטוחה שאין מצב שאדית באה, ואין מצב שהילי באה, אז לא התקשרתי לא בשביל אחותי ולא בשבילי אם הייתי יודעת הייתי מתקשרת טוב נו. חפיף
ל ליהי לאב הילי New member 1/1/06 #39 הילי????????? לא אני לא מאמינה הילי השתתפה בזה לאאאאאאא פיייירר הילי למה עזבת אותי
ע עמרי הכרמלי New member 2/1/06 #47 וואי...../images/Emo99.gif אם יש עוד תמונות, תעלה אותן לפורום בבקשה
E Euroziv New member 2/1/06 #49 אם הייתם נותנים לי שאלות הייתי שואל אותם... אבל לא שאלתם.. ואין עונה שלישית לשמנייה