עוד תשובות!

liron lev

New member
עוד תשובות!

אני לא ממש מאמין במיסטיקה אבל אני כן "מחובר" לחשיבה בודהיסטית... אני חושב שיש שם המון חוכמה ודברים יפים לאמץ לחיים ויכול להיות שמפה באה הסבלנות שלי. ביום מאוד חם - קרטיב!!! ביום יותר סתוי - שלגון! "תחזירי מלחמה", השיר מהתכנית עם דני רובס, יהיה באלבום. לא חשבתי עדיין על פסטיבל השירים - אתם חושבים שכדאי לשלוח לשם שיר?

Lovefool1

New member
דווקא אני חושבת

שזה יעזור לקידום הקריירה של לירון, וחוצמזה, זו לא תחרות כמו "כוכב נולד". כל השירים מקוריים... וזה סתם יהיה נחמד לראות אותו שם.. :)

the only DaRdAr

New member
../images/Emo9.gif

"תחזירי מלחמה שיר מדהים! מחכה לשמוע אותך שר אותו... ולדעתי כדי לך לשלוח שיר לפסטיבל השירים..עדיף לנסות מאשר לא

YaEloNeT

New member
כמובן :) ../images/Emo204.gif../images/Emo184.gif../images/Emo23.gif

אני לא מאמינה שהצלחנו להוציא ממך שיר שיהיה באלבום
תודה על התשובות^^ |שובמקפצצת|

שאלה שצצה לי../images/Emo3.gif השותף שלך...

לוקח חלק פעיל כלשהו באלבום או בהכנה שלו?

YaEloNeT

New member
עוד שאלות../images/Emo122.gif ../images/Emo204.gif../images/Emo184.gif../images/Emo23.gif

קבעת לעצמך איזשהי פסגה, מטרה, שאליה אתה רוצה להגיע בתחום השירה\משחק? אם היו מציאים לך, היית עושה קאבר להופה היי?
יש איזשהו שיר מסוים שהיית רוצה לעשות לו קאבר? מה שלום הגיטרה? והמתלה הכחול עם השמשות?

YaEloNeT

New member
*מציעים../images/Emo122.gif ../images/Emo204.gif../images/Emo184.gif../images/Emo23.gif

ברעות

New member
עוד שאלה חשובה

לירון הרבה הצלחה בטוחה שתצליח בעתיד עם שיר ברזילאי או/ו בלי... רציתי לשאול: השבוע יש יום התרמה לאוטיסטים ואנחנו יודעים שאתה קצת מבין האם לקחת השנה חלק ביום ההתרמה והאם עבודה עם אנשים כאלה משפיעה על כתיבת השירים שלך

למעלה