שחר, וכול רוכבי הסופר מוטו.........
אני רוצה שתבינו דבר 1. אין לי כלום נגדכם, ממש כלום, אפילו יש לי עודף סימפטיה אליכם, אתם קצת מרגיזים לפעמים,אבל רוב הזמן אחלה בחלה של אנשים, אתם אוהבים ''לעזור'' אחד לשני, עד כדי כך שאתם מוכנים לדחות מירוץ בשביל ''חבר''
. אבל? כל אחד ודרכו הוא, החשבון שלי עם אהוד רק התחיל, ושוב, אין לזה קשר איתכם, וכל מי שמנסה לנתב את זה לכיוונכם, בכדי ליצור לעצמו רוב , ובכדי לחמם ת'אווירה, טועה טעות חמורה, וגם איתו אתחשבן בהמשך, בדרכי שלי , אבל, בחזרה לעינייננו, אני שוב חוזר ואומר, אם מישהו נפגע ממני פה מרוכבי הסופר מוטו? אני מתנצל לפניו, אחד אחד , ברמות של התנצלות אישית, הכוונה ממש לא הייתה אליכם, למרות ''שדאגו''שזה יגרר אליכם, אבל לא זו הייתה הכוונה. אני מתנצל בפני שחר עמרמי(אבל בכל זאת נשארת חריין בין לאומי) אני מתנצל בפני כרובי(אבל בכל זאת הדיוק שלך יהיה מוכן עוד שנתיים) אני מתנצל בפני פאנגז(שתקבל חבילה מהביטוח, אל תשכח אותי) אני מתנצל בפני מנו-חרמנו(שאין לו אפשרות לפתוח פינת ליטוף באשדוד) אני מתנצל בפני לוני(יש לך משקפיים של טייס סוחוי סובייטי) אני מתנצל בפניSM111(חבל שלא ביקשתי ממך 2000 ש'ח על החליפה) אני מתנצל בפני טל שביט(דווקא שביקשת שאענה לך בחריפות, עניתי לך כמו שאתה רגיל, כמו הומוווווווווווווווו יא חתיכת.............
) אני מתנצל בפני כלחבורת הסופר הומו מכל הלב, וחרא מדונה על הראש של כולכם בלי יוצא מהכלל. וסליחה אם שכחתי להתנצל בפני איזה נקבה עם תחתוני טנגה אדומות ופס חום.