רק אחת.. או שתיים..
L Lorelai New member 5/1/04 #32 כי זה התפקיד שלי.. והתכוונתי למחוק תמונה אחת אבל בגלל שניר לא יודע לשרשר, מסתבר, נמחקו עוד שלוש..
T the xecutioner New member 5/1/04 #34 אני והאישה בתמונה (רשמית) ראשונה לאחר 7 חודשים רצינו לשתף אתכם בהתרגשות הרבה שפוקדת אותנו... או משו (אווווו)
אני והאישה בתמונה (רשמית) ראשונה לאחר 7 חודשים רצינו לשתף אתכם בהתרגשות הרבה שפוקדת אותנו... או משו (אווווו)
C chaosoda New member 5/1/04 #35 אוווווו ת'כל כך חמוד... דניאל בלי לעלב ואתה יודע שאני אוהב אותך אבל זה ההודעה הכי פלצנית והומאית שלך עד היום, אבל מי אני שישפוט אותך בקיצור בהצלחה בהמשך!!!!
אוווווו ת'כל כך חמוד... דניאל בלי לעלב ואתה יודע שאני אוהב אותך אבל זה ההודעה הכי פלצנית והומאית שלך עד היום, אבל מי אני שישפוט אותך בקיצור בהצלחה בהמשך!!!!
Y YaLdoNet 4 EveR New member 5/1/04 #36 ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif זה פשוט תמונה חמודה! *מתרגשת*
T The witty peculiar New member 5/1/04 #38 דבר ראשון - אני לא "אישה"... אני ילדה , ויש לי שם... והוא אפילו דיי נחמד ושנית, (ולא מעניין אותי שהפורום הוא לא המקום הכי מתאים לכתוב את זה-) אוהבת אותך
דבר ראשון - אני לא "אישה"... אני ילדה , ויש לי שם... והוא אפילו דיי נחמד ושנית, (ולא מעניין אותי שהפורום הוא לא המקום הכי מתאים לכתוב את זה-) אוהבת אותך