עוד תמונות חמסה עופרת מוטבעת בדמוי אבן בתוך תבנית פלסטיק של גלידה
א אילאיל2 New member 9/11/02 #2 אריח מחימר וציור שעשיתי 8 יחידות כאלה לדלת הכניסה . חימר דמוי חול כך הוא נקרא.
L lilachh New member 9/11/02 #3 מקסים - מאוד אהבתי את האריח ../images/Emo39.gif אפשר בבקשה הסברים איך עשית
א אילאיל2 New member 9/11/02 #26 לילך האריח נעשה בחימר שהשטחתי אותו הכנתי 8 יחידות כאלה ציירתי בצבעי קרמיקה ולתנור.
P psa New member 9/11/02 #4 אילאיל ,איזו חמסה מקורית ויפה . גם התמונה בסדר אני מבינה שאת העופרת שמת כשהגבס היה רטוב או שהדבקת??? תודה
אילאיל ,איזו חמסה מקורית ויפה . גם התמונה בסדר אני מבינה שאת העופרת שמת כשהגבס היה רטוב או שהדבקת??? תודה
א אילאיל2 New member 9/11/02 #7 כן לילך זו הטבעה קודם יצקתי פנימה אחר כך הנחתי את החמסה המולחמת בעופרת
א אילאיל2 New member 9/11/02 #27 בוודאי כשהגבס רטב אחרת לא היה מוטבע אבל חיכיתי מעט שלא יהיה דליל מדי שלא אצטרך לדוג.
P psa New member 9/11/02 #8 ממש מיוחדת ,זו אותה טכניקה שאת עובדת עליה כל הזמן? אגב , מה זה הרקע האפור? שבו נתון האריח?
א אילאיל2 New member 9/11/02 #14 הרקע הוא שקע במתכת הצבועה באמריט ברונזה כך גם עשויה דלת הכניסה לבית שעיצבנו אני ובעלי ועשינו לבד. כן ממש עבודת יד.
הרקע הוא שקע במתכת הצבועה באמריט ברונזה כך גם עשויה דלת הכניסה לבית שעיצבנו אני ובעלי ועשינו לבד. כן ממש עבודת יד.
א אילאיל2 New member 9/11/02 #13 אהיל מרוקאי על מסגרת מתכת בצורת משולש משולב נגצים גדולים , פס עיצוב ממתכת קנוי ופסי עופרת מעוצבים.הכל מולחם.
אהיל מרוקאי על מסגרת מתכת בצורת משולש משולב נגצים גדולים , פס עיצוב ממתכת קנוי ופסי עופרת מעוצבים.הכל מולחם.
א אילאיל2 New member 9/11/02 #29 תודה גילגולית ואם את עוסקת בזכוכית (אני לא זוכרת בדיוק אלו בנות) ממש לא בעיה להכין אותה
א אילאיל2 New member 9/11/02 #16 חממת זכוכית שאפשר לתלות על הקיר. יש בה צמחים זה משהוא שאני ממש אוהבת לעשות כך משלבת שתי אהבות .צמחיה ויצירות.
חממת זכוכית שאפשר לתלות על הקיר. יש בה צמחים זה משהוא שאני ממש אוהבת לעשות כך משלבת שתי אהבות .צמחיה ויצירות.
Y yaffgil New member 9/11/02 #19 wow עבודות מ-ק-ס-י-מ-ו-ת איזו יצירתיות והרעיונות פשוט נפלאים. כל הכבוד יפית