עוד תמונות

טיול מדהים

לפני חודשיים חזרתי מטיול מדהים ב- גרמניה, אוסטרליה, ניו זילנד, הונג קונג ופפואה גיניאה החדשה ורציתי לשתף אתכם בחוויה על ידי התמונה המצורפת- התמונה היא של פפואה גיניאה החדשה הארץ הכי מדהימה שהיה לי את הזכות להיות בה. החיים אומנם קשים, אבל פשוטים והאנשים בה מרוצים מחייהם למרות הכל... שווה לראות אם תרצו יש גם תמונות מכל המדינות האחרות

Yaniv-DC

New member
גם אני רוצה! גם אני רוצה!

גם אני רוצה טיול מדהים כזה!

אנרכיה

New member
אחלה תמונות ../images/Emo13.gif

<רק רצוי,כשאתה משאיר הודעה,ואח"כ רוצה להשאיר הודעה נוספת,תשרשר,ע"י הוסף תגובה(ולא הודעה חדשה)> ב-ה-צ-ל-ח-ה :>

תמונות יפהפיות וברוכים הבאים לפורום

שרשרתי את כל הודעותיך לאחת מהסיבה הפשוטה שיש מקום מוגבל בכל עמוד להודעות חדשות והודעות נדחקות אחורה לארכיון מהר מאוד. מומלץ להוסיף הודעות כתגובה להודעה קיימת באותו הנושא ולא לפתוח הודעות חדשות. בכל מקרה ברוכים הבאים לפורום - ספר לנו על הטיול? שנה טובה!

עוד תמונה. על הטיול - בקרוב!

התמונה צולמה באיי סטיוארט מדרום לאי הדרומי של ניו זילנד זוהי מכונית אספנים גרמנית אבל אני לא זוכר איזה סוג היא. בניו זילנד אפשר למצוא הרבה מכוניות ישנות, שאפילו עדיין נוהגות בכבישים. והסיבה לכך היא מכסים מאוד נמוכים על ייבוא מכוניות זרות לניו- זילנד לדורות. עד היום תוכלו למצוא יותר סוגי מכוניות זרות בניו זילנד מאוסטרליה!!

billy miligan

New member
גם לי יש תמונות

זו שקיעה (אם לא שמתם לב
) in mt ruapehu after a day of skiing

תמונה ממממדדדהההייייממממההההה

התמונה הזו ממש מהממת חבל על הזמן. גם אנחנו צילמנו כמה תמונות לפני שבועיים שנסענו צפונה ולמרות שלו היה מזג אויר משהוא הנוף היה מדהים!!! דומה לנוף של סקוטלנד פסטוראלי סוף הדרך... דרך הגב, את ה קפה "בפונואי" אתה מכיר יש שם גבינות ממש טובות, זה יוצא קצת יותר צפונה מ "ואיווירה".

וואו אין ספק זו התמונה הכי יפה...

איפוא צולמה התמונה? את/ה בקטע של הרים אני ביערות וחופי ים הנה תמונה שצילמתי באי שנקרא קרנקט שנמצא בפרובינציית מדאנג בצפון מזרח פפואה גיניאה החדשה

למעלה