עוד תמונות

אה...

מאיפה את יודעת את כל זה? :) ואוו מסתבר שאת הרבה יותר מכורה לזה ממני , הלוואי ואני הייתי יודעת את כל הדברים האלה על השחקנים כמו שאת יודעת . איזה חמודים הם , בטח ג'נסן וג'ארד מרגישים כמו אחים אחרי כל מה שהם עברו בסדרה. אני כ"כ התאהבתי בהם אחרי שראיתי את הפספוסים של הסדרה שהעלו ליוטיוב

shirani2010

New member
דרך אגב

הם באמת מרגישים כמו אחים מאז שג'ארד ביטל את החתונה עם סנדי ג'ארד וסנדי היו מתגוררים יחד וכשהם נפרדו לג'ארד היה מאוד קשה אז ג'נסן המאמי הלך לגור איתו שיהיה לו יותר קל אין עליו איפה יש גברים כמוהו .

מה?

אני ממש ממש מצטערת על הבורות שלי [מסתבר שאנ'לא יודעת כלום בקשר לשחקנים] - ג'ארד היה צריך להתחתן עם מישהי אחרת?! למה? מי זאת? מתי הם היו צריכים להתחתן? למה הם נפרדו? כפרעע על ג'נסן איזה מאמי שהוא הלך לגור איתו

shirani2010

New member
אני אעדכן אותך

היא שיחקה בעונה 3 את שדת הצומת שסם מנסה לבטל את העסקה של דין שלא ילך לגיהינום הוא ירה לה בראש בסוף הפרק הם יצאו יחד 3 שנים וגרו יחד הם התארסו אך ג'ארד ביטל את החתונה בגלל שהוא הרגיש צעיר ולא רצה עדיין התחייבות וילדים באותה תקופה , הוא הציע לה נישואין מתוך לחץ שלה ושל החברים אבל אל דאגה הם נפרדו כידידים כנראה שזה היה הדדי הם התארסו בתקופה שג'ארד שיחק בסרט בית השעווה בפרמיירה הוא הגיע איתה וטבעת האירוסים הם נפרדו קצת אחרי זה לקראת הצילומים של עונה 4 של על טבעי

אויי

ואיי , לא ידעתי את כל זה . מה יש לג'ארד? כל שדה בתוכנית הוא חייב לצאת איתה? :) מזל שג'ארד לא התחתן איתה, כי אם כן הוא היה ממש ממש צעיר ולפי דעתי זה היה רק פוגע במערכת היחסים שביניהם. עיקר שהם נפרדו כידידים (מאיפה את יודעת את כל זה? את מכירה אתרים שעוקבים אחריו ואחרי ג'נסן 24\7 ? ) אנ'לא מאמינה שג'נסן אשכרה היה אצלו, ישן אצלו, וניחם אותו איזה מאמי !!!!

shirani2010

New member
בגדול ג'ארד יצא עם רוב השחקניות ששיחק לצידן

גם עם אלכסיס (רורי מבנות גילמור) גם עם הארוסה לשעבר סנדי הוא שיחק בסרט זאב זאב הייתה בחורה בשם שרה בעונה הראשונה של על טבעי בפרק שהילדה מהתמונה הייתה יוצאת ורוצחת גם בפספוסים אפשר לראות את הכימיה שהייתה ביניהם בצילומים יש ביו טיוב את אחד מהקטעים של כנס שבו ראיינו את ג'ארד בשיקגו 2008 והוא אמר שג'נסן מתגורר אצלו כך ידעתי בגדול אני מוציאה מידע ותמונות מאתרי פורום של חו"ל ממעריצים שלהם את יכולה למצוא דרך גוגל יש המון ..

....

סנדי שיחקה בזאב זאב? ג'ארד שיחק בזאב זאב? ואיי לא ידעתי, ראיתי ת'סרט הזה מלפני כמה שנים ואז לא הכרתי אותו. [אני כ"כ מתתי מפחד בסרט הזה]. ואוהה ואוההה ג'ארדי אהוב מאוד מסתבר :) את מתכוונת לפרק בעונה הראשונה "דיוקן משפחתי" ? מגניב, נראלי גמאני עכשיו אכנס לפורומים וכול זה :)

shirani2010

New member
מאמי התכוונתי לסרט cry wolf

בישראל תירגמו אותו כזאב זאב זה על נערי קולג' שעובדים על תלמיד חדש ולאחר מכן מתחילות רציחות אז הוא החשוד במעשה אבל הוא בעצם חף מפשע וכמובן העניינים מתחילים להסתבך ...

...

ראיתי ת'סרט זאב זאב עכשיו [פעם 3 שראיתי אותו] , מסתבר שהוא לא כזה מפחיד. אני ראיתי ת'סרט הזה מלפני כמה שנים ואז פחדתי נורא. כנראה שגדלתי והפחד עבר עם השנים.

shirani2010

New member
סרטחמוד לא משהו

את רשמת משהו על דיוקן משפחתי עונה ראשונה בגלל זה חשבתי שדיברת על משהו אחר

אה לא...

אה.... חח :) התכוונתי לאישה מהפרק דיוקן משפחתי של העונה ה-1 בעל טבעי , אליה התכוונת שבפספוסים רואים ת'כימיה ביניהם לא?

shirani2010

New member
אהה..... נכון את צודקת כנראה המים מהניקיון

חדרו לי למוח יאללה שיבוא כבר פסח נשבר לי לנקות כל הזמן.... דרך אגב איזה כיף הפרק שהיה בסוף השבוע האחרון

חחח

חחח איזו מותק , אני איתך sis , גם לי נשבר לנקות [= תזכירי לי איזה פרק היה בסוף השבוע האחרון? חחחח כל הפרקים התבלבלו לי

shirani2010

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

היה פרק קצת מצחיק באלטזר ראה את הסרט טיטאניק ולא התאים לו סוף הסרט אז הוא חוזר לעבר ומונע את שקיעת הטיטאניק באה גורל זו כמו מלאכית כזו שיש לה 2 אחיות והן אחראיות לסדר המוות היא מתחילה להרוג את כל הנינים שלא היו צריכים להיוולד המצחיק בכל הקטע זה שדין וסם מנסים להפריע לה אז היא מנסה להרוג אותם אז הם מפחדים ללכת ברחוב כל דבר מרתיע אותם קטע קורע ..... במיוחד השיר של בלונדי שהוסיף לכל הקומדיה אלן חוזרת בתור עצמה כאילו היא וג'ו לא מתו כי לא הייתה אפוקליפסה והשוק זה שהיא התחתנה עם בובי פרק טוב ואל תשכחי שבוע הבא החתיכים שלנו יהיו קאבויים מתה לראות אותם על הסוס.

אוי

אוייייי אוייי אויייי עכשיו סיפרת לי מה קרה בפרק 17 ועדיין לא ראיתי אותו :( חחח לא נורא היום אני אראה אותו, דרך אגב נשמע פרק מדהים ומצחיק במיוחד. ואני כבר מתה לראות את פרק 18 (שלשום ראיתי ת'סרט בלאדי ולנטיין עם ג'נסוש החתיךךךך , זה מדהים כמה שהוא מהמם [אפילו בתור רוצח ] )

למעלה