עוד תמונות של ג'יליאן הפעם מאירוע צדקה, סלווית בן זוגה מארק גריפית'ס.
G Gilliana New member 27/9/06 #1 עוד תמונות של ג'יליאן הפעם מאירוע צדקה, סלווית בן זוגה מארק גריפית'ס.
R RANCOCOCO New member 28/9/06 #5 אני חייב לציין שהיא לא נראת משהו... הפנים שלה נראות ארוכות והדבר השחור שהיא שמה עלייה לא מחמיא לא לה ולא לחזה שלה...
אני חייב לציין שהיא לא נראת משהו... הפנים שלה נראות ארוכות והדבר השחור שהיא שמה עלייה לא מחמיא לא לה ולא לחזה שלה...
A aerynsun New member 28/9/06 #6 נכון אבל וואלה, היא בן אדם ובנוסף גם בהריון. מותר לה להראות מדי פעם מעפנה...
G Gilliana New member 28/9/06 #7 הפנים שלה נראות ארוכות כי... ... הפנים שלה אכן מאורכות וארוכות, אבל זה לא העניין - התמונות באמת לא מוצלחות גם בעיני, היא נראית עייפה ונפולה.
הפנים שלה נראות ארוכות כי... ... הפנים שלה אכן מאורכות וארוכות, אבל זה לא העניין - התמונות באמת לא מוצלחות גם בעיני, היא נראית עייפה ונפולה.
M muldercrushed New member 1/10/06 #10 היא נראית לי די מוזר פה.. את המעיל אהבתי באופן מוזר אבל היא נראית עייפה ונינוחה באופן עוד יותר מוזר ואם לא מגדילים את התמונה-זה נראה כאילו היא עשתה בוטוקס..
היא נראית לי די מוזר פה.. את המעיל אהבתי באופן מוזר אבל היא נראית עייפה ונינוחה באופן עוד יותר מוזר ואם לא מגדילים את התמונה-זה נראה כאילו היא עשתה בוטוקס..