עוד תמונות חדשות
C C honey New member 1/5/04 #10 אמממ... ../images/Emo79.gif../images/Emo165.gif קצת טעית בסדר ובמה שכתבת.. אבל לא נורא... התמונות ממש יפות!! תודה... ולג'ני יש עגיל בפיטמה??!!?!?1?!!?!?........ (טוב.. עדיף שאני לא אגיד כלום... רק- ) ומי זה קארל? והאיש שג'ני הייתה איתו??..
אמממ... ../images/Emo79.gif../images/Emo165.gif קצת טעית בסדר ובמה שכתבת.. אבל לא נורא... התמונות ממש יפות!! תודה... ולג'ני יש עגיל בפיטמה??!!?!?1?!!?!?........ (טוב.. עדיף שאני לא אגיד כלום... רק- ) ומי זה קארל? והאיש שג'ני הייתה איתו??..
M Miss Kitty New member 1/5/04 #12 אוי, אופס../images/Emo3.gif קארל זה הטור מנג'ר שלהן.. האיש היה עם ג'ני אין לי מושג מי הוא.. וכן, לג'ני יש עגיל בפימטה.. ליז, ג'ני ונטאשה נסעו פעם לחופש ביחד, והיא ונטאשה עשו עגיל (אני לא זוכרת עם גם ליז עשתה.. ).. נטאשה הוציאה את שלה וג'ני השאירה..
אוי, אופס../images/Emo3.gif קארל זה הטור מנג'ר שלהן.. האיש היה עם ג'ני אין לי מושג מי הוא.. וכן, לג'ני יש עגיל בפימטה.. ליז, ג'ני ונטאשה נסעו פעם לחופש ביחד, והיא ונטאשה עשו עגיל (אני לא זוכרת עם גם ליז עשתה.. ).. נטאשה הוציאה את שלה וג'ני השאירה..
D Dani Ryan New member 1/5/04 #14 פיספסתי משהו..? טאש לא עם גאווין? או שהיא סתם מתנשקת עם הטור מנג'ר שלה?
M Miss Kitty New member 2/5/04 #16 היא עדיין עם גאווין.. הם גם גרים ביחד.. אולי הם היו שיכורים.. או.. אולי זאת סתם הייתה נשיקה..
A atomic liZ New member 1/5/04 #11 ../images/Emo42.gifהתמונות../images/Emo42.gif התמונות יפיפיות במיוחד של ליזי ואחרי זה של ג'ן ג'ן נטשה יפה אבל בלי התספורת הזאת!!!!!!!!!!!!!!!!!
../images/Emo42.gifהתמונות../images/Emo42.gif התמונות יפיפיות במיוחד של ליזי ואחרי זה של ג'ן ג'ן נטשה יפה אבל בלי התספורת הזאת!!!!!!!!!!!!!!!!!
N necky New member 2/5/04 #15 תודה על התמונותתתת הן מהממות אבל חבל שבהן אני מגלה שנטאשה בוגדת בי אני אראה לה בעוד כמה ימים כשהיא תחזור מלונדון
תודה על התמונותתתת הן מהממות אבל חבל שבהן אני מגלה שנטאשה בוגדת בי אני אראה לה בעוד כמה ימים כשהיא תחזור מלונדון