עוד תמונות והפעם

gingy48

New member
ירון לא צריך

להיות מליץ יושר של אף אחד מהם ולא משנה כרגע שמות. אנחנו רוצים עיר יותר טובה ושכל מקבלי המשכורות יעבדו, ולא שילכו הביתה. כתושבי העיר כרגע אנחנו לא עושים כלום. רק מברברים ומברברים על זה ועל ההוא, כך לא נקבל כלום!!!. אני מקווה מר ברונ.... שבהמשך יהיה לי מספיק זמן להוריד למענך עוד תמונות על האשפה שמזה שבוע וחצי המוקד וכל מי שקשור אליו לא שם עלינו. ובנוסף תעשה סיבוב ברחוב הכרמל בנווה זית צמוד לחנויות במגרש המשחקים של הילדים תמצא בור שנפער שבמידה וילד נופל אני לא יודע אם אפשר להוציא אותו. לפי מה שנמסר לי כבר שבועיים המוקד מקבל הודאות ולא מתייחסים. למי ניתן לפנות? לראש הממשלה או לנשיא ארה"ב. ג'ינג'י

gingy48

New member
ירון וכל השאר קבלו תמונות

תראו את התמונה ותבינו היכן אנחנו נמצאים ואיך ראש העיר וחבר עוזריו לא שמים עלינו.

gingy48

New member
חברים עוד

מבט לתוך הבור. תבינו לפי צבע העלים כמה זמן הבור פתוח. הם לועגים לתושבי העיר אלו היושבים במרומים?.

gingy48

New member
עוד תמונות והפעם

שימו לב בהבדל הגוון בין התמונה הקודמת והתמונה הנוכחית ותבינו לפי הגוון היבש של העלים כמה זמן הליכלוך נמצא במקום. ג'ינג'י וירון אני הבריון?

מישהו יכול להגיד לנו מה קורה עם זה

דוד עזריה חברי הפורום מבקשים את עזרתך עם תוכל לעביר את הנושא לטיפול הגורמים המוסמכים תודה מראש

harty

New member
הרגו אותו כבר פעם אחת בשעה

שניסה לעזור.אל תסבך אותו.צריך להפיץ את הטלפונים של כל מנהלי האגפים ולהטרידם אפילו בבית עד שיתוקנו הליקויים.

לא לחשוב על זה בכלל

טלפונים של המחלקות בעירייה זה בסדר אבל בבית בשום פנים ואופן

שלום harty

לא הרגו אותי וללא ספק גם לא יצליחו . אני חוזר ומדגיש , אני לא פוחד . מספר המירס שלי - 057.7754689 , אתם מוזמנים להתקשר .

harty

New member
דבר עם רובין לגבי כל המפגעים אשר

ג'ינג'י צילם. אחד מהם ממש סכנת נפשות.

harty

New member
רובין ודדיה הם האמורים לפתור בעיה

פנה אליהם ישירות לאגף לוגיסטיקה. המוקד העירוני הוא לא עירוני. האחראי שלו כנראה בכלל לא יודע שהוא כזה. אין שירותי מוקד!!! לכן פנו ישירות למנהלי האגפים הנוגעים בדבר.

למעלה