תודה מאמי אשמח אם נדבר במסנגר
י ילדה שוקולדית New member 29/6/06 #29 ../images/Emo62.gif סוף סוף הבנתי מה הדבר הזה מזכיר לי!! היה פעם סרט עם קווין בייקון, נדמה לי שקראו לו "פחד מוות" והיו בו מפלצות מתוך פיהן יצאו נחשים - זה מה שהדבר הזה הזכיר לי! או בקיצור -
../images/Emo62.gif סוף סוף הבנתי מה הדבר הזה מזכיר לי!! היה פעם סרט עם קווין בייקון, נדמה לי שקראו לו "פחד מוות" והיו בו מפלצות מתוך פיהן יצאו נחשים - זה מה שהדבר הזה הזכיר לי! או בקיצור -
M me82 New member 29/6/06 #37 שאני עלוב מה, מפלצות ענק שנראות כמו זין. מה יותר משעשע מזה? היום הגעתי הביתה, אני פותח את הטלויזיה ומה אני רואה משודר בטיוי? פחד מוות 4 זה מוכיח שיש ה' ושהוא מסדר את התוכניות של יס כדי לשעשע אותי עם מקריות.
שאני עלוב מה, מפלצות ענק שנראות כמו זין. מה יותר משעשע מזה? היום הגעתי הביתה, אני פותח את הטלויזיה ומה אני רואה משודר בטיוי? פחד מוות 4 זה מוכיח שיש ה' ושהוא מסדר את התוכניות של יס כדי לשעשע אותי עם מקריות.
י ילדה שוקולדית New member 29/6/06 #38 ../images/Emo6.gif אני עצרתי בפחד מוות 1! מי היה מאמין שאת ההמשך אני אראה כאן בפורום??!!??
מ מ ר י ה ק ד ו ש ה New member 29/6/06 #35 יש את החיות האלו.. חולד.. חפרפרות.. שחיות בתוך האדמה, שחופרות שם תעלות... אין להן עיניים ובדיוק באותו צבע וקימטוט... ממש דומה.
יש את החיות האלו.. חולד.. חפרפרות.. שחיות בתוך האדמה, שחופרות שם תעלות... אין להן עיניים ובדיוק באותו צבע וקימטוט... ממש דומה.