עוד תמונה שהכנתי

C L A Y M A N

New member
עוד תמונה שהכנתי

עוד תמונה עשיתי כרגיל אני רוצה תגובות... (נ.ב תודה למי שפירסם את תמונת הרקע...)

moriss

New member
בטח שמתם ../images/Emo23.gif

שההודעה שנכתבה לפני כמה ימים על כך שפורום התעורר לחיים כבר לא רלוונטית

Rוית

New member
לא מסכימה!

הפורום בסדר גמור.. מה גרם לך לחשוב שההודעה כבר לא רלוונטית?

moriss

New member
אוקיי../images/Emo70.gif- הודעה לכווולם

הנה נסיון להעיר את הפורום שכל אחד יבחר את השיר שהכי נגע אליו וינסה להסביר (לפי דעתו האישית) מה הכוונה של השיר לדוגמא: השיר שהכי השפיע עליי הוא WAKE UP ואני חושב שהשיר מדבר על מישהו (אני מניח שאלאניס, בתקופה מסוימת בחיים שלה) שלא מוכן להתמודד עם החיים ומה שקורה בהם הוא מעדף פשוט לישון ולברוח מהקשיים וההתמודדויות שהוא צריך לעבור מה שהכי מוזר זה שאני מרגיש שהשיר הזה מדבר עליי עד לפני בערך חצי שנה והתחלתי להבין אותו בדיוק באותו יום שעשיתי החלטה עם עצמי להתעורר ולקחת את החיים שלי בידיים אתם מוזמנים לחלוק עליי ו\או לכתוב הסברים אחרים

utopia 111

New member
עכשיו תורי

גם אני רוצה... אז ככה, השיר שאני הכי מתחבר אליו הוא perfect. אני חושב שבגלל שהוא מדבר על ציפיות מוגזמות, אז כל אחד יכול להבין אותו, ומה אלאניס מנסה להגיד, ובמקרה הזה, אני מזדהה איתה. כמובן שהיום לרוב האנשים כבר אין הרבה ציפיות ממני (כולם למדו מהניסיון), אבל אני עדיין חולה על pefect

j u n k

New member
אוקיי, ובחירתי..

היא uninvited כמובן! השיר השפיע עליי בצורה מטורפת, יש בו מן המציאות של כל אחד- אני חושבת שמדובר פשוט על החיים כמפת דרכים אסורה, אסור לנגוע, וללכת בדרכים הלא מסומנות- אסור להתחבר עם האנשים המעניינים כי הם לא מתאימים לדרך החיים הנורמלית שלך,על הכל צריך להסתכל צעד אחד אחורה "לצפות" מרחוק ולטעום את טעם האי נוחיות אבל בצורה מסויימת ההרפתקנות ממקום הרבה יותר נוח , אבל משעמם- וכואב. אני מרגישה כל כך מחוברת לשיר הזה- המוזיקה הלחנים והשירה התחברו בהרמוניה עוצרת נשימה שלא יכולה שלא לגרום לך לאיזה שהוא כיווצוץ קטן בבטן..

בחירתי היא...

PRECIOUS ILLUSIONS. אלאניס מדברת בשיר מצד אחד שכבר אי אפשר להציל אותה מעצמה יותר ומצד שני שהיא כבר מבינה שהיא לא קורבן של אלוהים היא פשוט מסתכלת יותר מדיי הצידה במקום להביט פנימה. הבית השני של השיר גורם לי לבכות כל פעם מחדש כי הוא פשוט כ"כ אמיתי בשבילי וכ"כ כואב שזה לא ייאומן, התהליך שאלאניס עברה שעליו היא מדברת בשיר הוא התהליך שאני עברתי בדיוק באותה תקופה ואולי גם קצת היום,זה הטקסט הראשון שמישהו אי פעם כתב {אפילו אני לא הצלחתי להתחבר אל עצמי כ"כ בזמן שאני כותב שירים} שכ"כ אבל כ"כ התחברתי אליו ......פשוט מדהים !!!

tali000

New member
האמת ש ..

השיר שאני הכי אוהבת של אלאניס כל הזמן זז .. פעם זה היה perfect או all i realy want אבל עכשיו (וזה כבר מחזיק הרבה זמן ) זה wake up . בגלל שכמה שהשירים האחרים מרגשים לי אני לא מצליחה להזדהות איתם אני לא מוגבלת ע"י צפיות גבוההות או חינוך קטולי אני מוגבלת ע"י מה שנראה לי רוב העולם מוגבל , העצלנות של עצמו .. אף אחד הוא לא מה שהוא מתיימר להיות . הקלישאה של "לתת מה שמקבלים ולקבל מה שנותנים " היא בולשיט , ובסופו של דבר כל מה שאתה עושה זה "sit and wait to receve " (התנצלות מראש אם יש לי שגיאות ) לקח לי המון זמן בכלל לגלות את השיר הזה אבל שגיליתי הבנתי כמה הוא מדהים .

Rוית

New member
אמממ...

אני אף פעם לא אוהבת לבחור שיר אחד של אלאניס כי אצלי זה תמיד משתנה.. אבל בשביל השאלה הזו אני אבחר בSuperstar Wonderful Weirdos.. שיר מקסים שמדבר על איך שאנשים שלא כמו כל "הנורמה" ("But he really really wants to be a ballerina", "But she doesn´t look like Cindy "Crawford", "Cause she´s five feet taller than the girl next door" וכו´) הם בכלל מוזרים, אז בשביל אלאניס הם "מוזרים" מופלאים
זה שיר שלדעתי כ"כ מתאים לזמנים שלנו שאנשים ממהרים כ"כ לשפוט אחרים כי הם לא כמותם...

AlanisJunkie

New member
בחירתי!

THESE R THE THOUGHTS! פשוט כי אני מקבל אורגזמה בכל פעם שאני מאזין לשיר הזה.

ביחרתי...

השיר שאני ממש מתחבר עליו הוא אוטופיה (הוא לא השיר הכי מעודף עליי). בתכל´ס! ושיא התכל´ס! אם זה שכולם אומרים שזה שיר נמרך אלאניס צודקת בהחלט! קודם כל, מי שלא ידע "אוטופיה" זה דרך לתיקון החברה שלא יכולה להתגשם, כמו אידאלי. ואלאניס צודקת, בשיא הריצנות, כולם רוצים שנקשיב אחד לשני, ונתפתח וכל זה.... אבל לצערנו זה לא יוכל לקרות....

johni18

New member
תמונה מדהימה!

היי קליימן, כל הכבוד על ההשקעה! באמת, זה הפך להיות ישר טפט שולחן העבודה שלי (מצידי לנצח) תמשיך לעשות כאלה ולשתף אותנו!

I Was Hoping

New member
השאלה הזאת קשה מדי!!!

זאת ממש לא שאלה קלה לשאול, שיר אחד זה ממש קצת... אבל אני אעז להגיד שהשיר הנבחר הוא בדרך כלל I Was Hoping, כמו הכינוי שלי, כי זה בעצם סיפור חיי, להיות הנחמדה והטובה שמקשיבה ועושה כל מה ש"הוא" רוצה ומצפה שאני אעשה, גם אם אנחנו לא ממש יחד, וגם אם זה אומר שאני צריכה לשמוע על ה"חדשה" שלו וממש לייעץ לו לגביה, ועוד לתמרן את ההתנהגות שלי לשביעות רצונו...כי מה לא עושים בשביל אהבה?! חוץ מזה, יש את Flinch, שנשמע כאילו אלניס "בשיא חוצפתה" [אני מרשה לה] קראה את היומן האישי שלי או משהו כזה, כי מי אם לא אני יודעת מה זה לצאת למקום שאני יודעת שהוא יהיה בו ולברוח ברגע שהוא נכנס, להגיע הבייתה, לבכות לכרית ולהתפלל ש-soon I´ll grow up and I won´t even flinch at your name... באמת שזאת לא שאלה פשוטה, יש עוד מלא שירים כאלה...

C L A Y M A N

New member
תודה, יש...

לי עוד כמה שכבר פירסמתי בעבר אני ינסה לעלות אותם גם..

למעלה