בטעות הגעתי לאפריקה
הטיול הראשון שלי היה לאפריקה, רציתי לעשות טיול ארוך והמזרח ירד מהפרק כי חיפשתי מקום בלי הרבה ישראלים, חברה התקשרה אלי ואמרה לי שיש לה דוד בקניה ואם בא לי לטוס לשם, תוך שבועיים הינו בקניה עם תיק צ'ימידן ושק"ש של הצופים מכיתה ו' ובלי הרבה הכנות מראש. כשהגענו די היינו בהלם לא ידענו מה לעשות איפה לטייל, איך להתמודד עם התרבות החדשה שנקלענו אליה ואיפה נמצאים כל הטיילים שיתנו לנו איזה שהוא כיוון. בקיצור הינו מאוד מאוכזבות מה שגרר הרבה מתחים ואחרי 10 ימים של ריבים היא החליטה שהיא רוצה לחזור לארץ. למרות שהייתי שבוזה לחלוטין החלטתי שאני נשארת, עזבתי את קניה עם אחותה ועם אחד העובדים של דוד שלה והגעתי לאוגנדה, באוגנדה פגשתי מישהי שהיתה איתנו על הטיסה מישראל והיא אמרה לי משהו כמו "אפריקה זה לא בשבילך" והציעה לי לקנות כרטיס טיסה ולטוס למזרח - אשכרה שקלתי את זה ברצינות. באותו אחה"צ עשיתי חושבים לטוס למזרח זה לא בא בחשבון כי זה לא ישאיר לי כסף לטייל והחלטתי שכל עוד אני פחות סובלת מאשר נהנת אני לא חוזרת לארץ, נסעתי לעיר והצטיידתי בכל מה שהיה חסר לי, קניתי את הלונלי פלאנט ומאותו רגע זה רק הלך ונהיה יותר ויותר טוב, פגשתי אנשים מקסימים, ראיתי מקומות מדהימים, אחרי חצי שנה בצער רב ובלי הרבה כסף בכיס חזרתי לארץ. מוסר השכל- אסור להתייאש הדברים הכי טובים קורים לך בזמנים הכי לא צפויים. (אבל קצת הכנה מראש אף פעם לא תזיק...!)