עוד שרשור שאלות

יויוני

New member
שלום

הייתי רוצה תוכניות של החללית הקטנה הזאת שיש בסטאר וורס אני לא יודע בדיוק איך קוראים לה אבל היא קטנה כזאת לבנה עם כנפיים ונראת קצת מרובעת.

../images/Emo92.gif../images/Emo91.gif../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif

אני צריך שתגידו לי באיזה חנויות אני יחול ליקנות מישחקי SW בהכי זול איפו החנות נימצעת (נא !לא! לתת לי את אתר האינטרנט של החנות) אלא רק את הכתובת של החנות מחיר המישחק ואים הוא אם הרבה ג'דיים וקרבות\ כרבות של חרבות אור והאים יש לי שחקן שאני בוחר ואיתו אובר שלבים או רק קרבות של חרבות אור. נא לירשום את כל השמות באנגלית ופרושן בעברית תודה רבה יאיר (הפדוואן) **(נא לא לישכוח שום פרט מין הדברים)

SpyKid

New member
שאלה...

בסרט הרביעי כש-C-3PO ו-R2D2 פוגשים את לוק ומדברים איתו (בקשר להולוגרמה של ליאה למשל), נראה כאילו C-3PO לא מכיר את R2D2 הרבה זמן (הוא מתרגם את מה שR2D2 אומר בקשר לזה שהוא היה שייך לאובי ואן קנובי, במקום פשוט לומר את זה ללוק - שהרי C3PO ידע את זה). למה הוא לא זוכר? (או שמא פיספסתי משהו בסרט השלישי..?)

שאלה לגבי נקמת הסית'

שלום, אף פעם לא ראיתי שום סרט של מסע בין כוכבים, אם אני ילך לנקמת הסית' אני יבין משהו ויהנה או שלא יבין כלום...? תודה

JohnnyMo

New member
אתה צוחק נכון?

זה התיאור הכי מ-ו-ז-ר ששמעתי בחיים שלי לחללית! מצטער על הישירות. תוכל לפרט יותר?! אתה אולי מדבר על A-WING? B-WING?

herop

New member
הנה השאלה...

למשובטים יש בעיקרון את אותה החליפה שהיא בעיקרה לבנה... בנוסף ללבן יש למשובטים גם צבעים נוספים על החליפה: כחול, אדום, צהוב.... מישהו יודע מה משמעות כול צבע?

Another Girl

New member
הממ

נתחיל מזה שזה "מלחמת הכוכבים" (Star Wars) ולא "מסע בין כוכבים" (Star Trek). אם תלך ל"נקמת הסית'" יכול מאוד להיות שתהנה מהאפקטים והקרבות, אבל לא נראה לי שתבין הרבה מהעלילה. ממליצה לך לראות אותם לפי הסדר.

KingpinEX

New member
חבר שלי הלך ונהנה

ומקווה שלא תתבלבל יותר בין מלחמת הכוכבים למסע בין כוכבים שאלה שני דברים שונים (אחד גרוע השני מלחמת הכובים)

Youngling

New member
לא נראה לי שקיימת משעמות לצבע

זה פשוט הצבע של היחידה אני מניח

the sith

New member
ברור שיש משמעויות לצבע

וזה לא רק היחידות לכל צבע יש משמעות סגן קומנדר ועוד.

Youngling

New member
זה לא נשמע הגיוני...

הרי כל היחידה של קומנדר קודי היא כתומה

the sith

New member
כן גם היחידות אבל זה לא כל היחידה

כמעט לכל דרגה או לדרגות חשובות יותר יש צבע שונה.

יויוני

New member
יש את המשחק

Republic Commando ושמה יש כל מיני צבעים ליחידות וכל אחד מהצבעים אומר משהו אחר (שאני לא זוכר). כנסו לאתר של המשחק ותראו מידע על הדמויות אולי זה יעזור

Jedi Force

New member
אני חושב...

Commender- כתום-אדום Captain- כחול יש גם את הצהוב, זה נראה לי כמו החובשים
ויש גם ירוק, אלא בעיקרון עם הבוסטר בגב. ויש את הרגילים עם הלבן. זה אגב לפי המשחק BattleField 1, אז אל תסתמך על זה ממש.

tactical

New member
תראה....

מבחינת יחידות החי"ר הרגילות הצבע מסמל את הדרגה כמו שאמרו פה... חוץ מהיחידות הבסיסיות יש עוד סוגים של יחידות שמאופיינות במדים שונים ולפעמים גם בצבעים שונים לדוגמא: טייסים, על המדים שלהם יש קצת צהוב אבל הצהוב הזה הוא חלק מהמדים ולא מסמל כלום. הוא גם לא דומה בצורה שלו לצבעי הדרגה של היחידות הבסיסיות. עוד דוגמא היא יחידות המשמר של פלאפטין אשר נקראות SHOCK-TROOPER שהמדים שלהם הם בצבע אדום אבל גם פה האדום הוא פשוט חלק מהמדים ולא מסמל שום דבר... דוגמא נוספת היא יחידת המשובטים שפעלה בקיישאק (אם אני לא טועה) שהצבעים שלה היום בצבע ירוק לצורך הסוואה ללא שום קשר לדרגה... יש מבין?

למעלה