עוד שקר של שרון

  • פותח הנושא bm
  • פורסם בתאריך

bm

New member
עוד שקר של שרון

האדם שעליו אמר בן-גוריון כי "היה יכול להיות קצין טוב, לוא הקפיד לומר אמת", הוכיח כי לא "נס ליחו". השקר של שרון בעניין הלחץ על ישראל. האמת.
 
לא אבזבז את זמני על שכמותך, אבל

יש לך עוד הרבה מאד ללמוד בענייני דיפלומטיה......
 

ראובן10

New member
אז למה אתה מבזבז?

בערוץ 8 היתה תכנית לפני מספר ימים על סטלין-אביו המאמץ של בנימין מאי, אביב העמים,נושא להערצה שבתקופתו נהרגו מליונים ונעקרו מליונים בשם הקומוניזם והסוציאליזם. זה אביו ואלה מעשיו של הסוציאליסט הדגול מאי
 

ראובן10

New member
העלבות אישיות מאי?

תחליף בתעודת זהות למאי טוכס, כמובן לאחר רחצה מתאימה בליזול, אם לא יספיק עבור לחומצה וקח את אימך איתך. בעצם לא כי אתה זקן מכדי שתהיה לך אמא בחיים
 

aaa123

Member
שרון לא שיקר

קודם כל בזמן שהוא אמר את מה שאמר לא היה לחץ על ישראל,וגם כעת לא קראתי מה האיומים של ארצות הברית נגד ישראל במקרה שישראל לא תתחשב בדעת ארצות הברית. ארצות הברית הביעה דעה על מה שישראל צריכה לעשות. ארצות הברית לא פירטה(לפחות לא ב"אמת" שקישרת אליה) אלו סנקציות(אם בכלל) תנקוט נגד ישראל במקרה שישראל תפעל לא לפי דעת ארצות הברית. כמו כן אני חושב שעם כל הכבוד לארצות הברית קיומנו חשוב יותר כך שאנחנו לא חייבים להכנע תמיד ללחץ אמריקאי.
 
למעלה