עוד שקר של הימין

עוד שקר של הימין

הימין אומר שבגין מנע מלחמת אחים אחרי שצה"ל הפציץ את אוניית אלטלנה, שקר. מי שמנע מלחמת אחים היה בן גוריון. בגין רצה לפתוח במרד, במלחמת אזרחים, וע"י כך שבן גוריון פוצץ את האונייה הוא הציל את ישראל ממלחמת אזרחים - ממלחמת אחים.

shy-1

New member
מקס, לא רק הימין אומר, גם אני שאיני

מפלגתי משום צד, אומר/טוען אותו הדבר. זה לא שבן גוריון חיפש מלחמת אחים, אך לאחר הפצצת/הטבעת אלטלנה, היה צריך מנהיג בשיעור קומתו של בגין, להתאפק מתגובה זועמת ולפתוח דף חדש במדינה. ועל כך אני הערכתי ומעריך את בגין כמנהיג יהודי גדול.

שלדר

New member
../images/Emo45.gifבגין היה דימוקרט!............/images/Emo45.gif

תאר לך שהחמאס והנ'יהאד היו גם מתפרקים מנישקם ומכפיפים עצמם לרשות הפלסטינית,,, כבר מזמן היתה להם מדינה, לא? טוב שאצלינו אלה היו בגין ושמיר!

שלדר

New member
מי אמר לך?..מה אתה ממציא?..

מה אתה מתבלבל? מאז שאני כותב בפורום תמיד כתבתי על בגין באותה החיבה! ולדעתי לא קראת את תוכן ההודעה!

סוהי

New member
כשבגין היה חי,גם אז החמאת לו?

אני מניח שאתה צודק בעיניין התפרקות אירגוני הטרור.אבל זה מה שישראל אומרת כבר 20 שנה לפלשתינאים,לא? לא הבנתי את התוספת בעיניין בגין ושמיר.האם הכוונה לכך שאירגוני האצ"ל והלח"י משולים לחמאס ולג'יהאד האיסלמי בעיניך?....אני מקווה שהתכוונת למשהו לגמרי אחר....

shy-1

New member
סוהי, יתכן ויש הבדל בין השיטות, אך

ההשוואה במקום ונכונה!

שלדר

New member
סוהי,,אני גאה ולא מתבייש!

מדובר בין היתר גם באבי ז"ל! כן, נילחמו כאן על החופש שלנו ובכל הדרכים! וכשנוצרה הזדמנות להכריז על מדינה היא הוכרזה ומאותו רגע היה למדינה הזאת צבא אחד מאוחד! וכשאני משווה בינינו לבינם, אני מציין שהם לא ידעו להגיד די! לו ידעו, כבר היתה להם מדינה! למה שאתבייש?

סוהי

New member
רק מס' נקודות להבהרה....

הבריטים שלטו בארץ ישראל לאחר שכבשו אותה מסיבות אימפריאליסטיות "טהורות". גם הערבים וגם היהודים נלחמו קודם לכל לגרש את הכובש הזר שלמעשה לא היו לו כל דרישות לאומיות על הארץ. כל מי שנלחם אז בבריטים,ערבים כיהודים,אי אפשר לכנות אותם טרוריסטים!!! אפילו הכנופיות הפלשתיניות בארץ לא כונו מעולם "טרוריסטים""KT FK AFI אירגוני המחתרות היהודים. ועכשיו באים צמד ה"נאורים" שי ושלדר,מכריזים על האירגונים,אצ"ל,לח"י וההגנה כעל אירגוני טרור ומשוים אותם לחמאס ולג'יהאד האיסלאמי..... אז במחילה,הרשו לי,עם כל הצניעות,לחלוק על קביעתכם הזו....

שלדר

New member
הבריטים כינו את הלוחמים,,

כולל את אבא שלי "טירוריסט" ואף שלחו אותו למחנה מעצר! תלמד,,

תגובה

הלח"י התחילו כפאשיסטים, לכן הם טרוריסטים עוד מהשורש. אחרי הפיגוע שעשו האצ"ל במלון המלך דוד בירושלים, היה מובן שגם הם טרוריסטים. היחידים שלא היו טרוריסטים היו ההגנה, אשר מיד נכנסו לצה"ל בלי לנסות לפתוח מלחמת אזרחים.

סוהי

New member
מקס,האם השם הקודם שלך היה גוטרמן?

רמת השטויות שאתה פולט לאחרונה מאימות עך ההגמוניה של הקוטר ההזוי ההוא. חבל,קח את עצמך בידים,ומצא לך שמאלן ישראלי מתון והגון שילמד אותך את הדרך הטובה ימינה.....

למעלה