עוד שעתיים

עוד שעתיים

עוד שעתיים כולם יבואו עוד שעתיים הבית יתמלא ואז נלך לבית הקברות ונאמר קדיש ונבכה כי זה מה שעושים בבית הקברות זה מה שעושים באזכרות אבל אני אני כל הזמן בוכה הולכת לנקות את הקבר , ובוכה יושבת בבית, לבדי ובוכה לא הלכתי היום לעבודה הבית מצוחצח כיבוד מוכן, כן, מן הסתם יבואו גם לכאן ישבו איתי מתחת לפרגולה ישתו קפה, יאכלו עוגות הדשא יפה, יאמר, תוצאות טובות... שנה עברה, שנה עברה. ואני כל הזמן אני לבדי כל הזמן הוא איננו לי שלמה שלי, שלמה שלי ואיך אקח אתכם לקיברו, יתומים שלי מה אומר אל מול שתיקותכם? ואתם לא בוכים רק אני רק אני

לך אלמנה כחולה יקרה...........

אף פעם לא ידעתי, ,מה להגיד במצבים כאלו. אף פעם לא הייתי מסוגלת, להתמודד עם רגעים עצובים שכאלו. למרות שעברתי כאב,ועצב למרות שאיבדתי במשך שנותיי אנשים יקרים כל כך. דמעות יורדות עכשיו מעיניי וזולגות על לחיי,, אז אני פשוט ישתוק ולא יגיד כלום... ורק ישלח מפה חיבוקקק גדוללללללל חוקרת

tairon

New member
כחולתינו היקרה

מספר מילים לך ליבי איתך ביום הזה רוצה אני לחזק את ידייך ולתת לך חיבוק ענק.... ילדייך אולי לא בוכים אבל בפנים עמוק ובשתיקה שלהם כואבים חבקו אחד את השני ... ואת יקרה היי חזקה עבורם..כשם שהם חזקים עבורך כי יחד זה יותר קל במעט.. שלא תדעו עוד צער...

לאלמנה כחולה ומתוקה שלי...

וואוו, ריגשת אותי אלמנה כחולה, מאוד מאוד, אפשר שאלה אם אפשר? איך קרה ששלמה כבר לא איתכם אם את יכולה לכתוב לי, רק אם את יכולה. אוהבת אותך מאוד מאוד. יוניתתתת

תותי-בת

New member
כחוליתה אין לי מה לאמר, רציתי שתראי שקראתי והפנמתי כל מילה... אוהבת אותך, ליאת.

may may.

New member
אלמנה

ביום הקשה הזה שאי פנייך אל העתיד ראי את ילדייך את אושר חייך והרגישי אותנו את כולנו כאן מחבקים אותך עוטפים אותך בחום איתך M

למעלה