עוד שעתיים

סילביא

New member
עוד שעתיים

אתן קולטות שעוד שבועיים זה נגמר? זה נכנס לכן לראש? אתן מבינות את גודל האסון?!!? מה אני העשה!? אה? אני הצטרך לחזור לצאת במוצת"שים ולנהל חיי חברה תקינים.. אוייי

maayan15

New member
קולטת...קולטת...אבל את חייבת

להזכיר לי?!?!?!??!?! איזה חיי חברה תקינים??....את נוסעת להורים שלך ובוכה איתנו כל מוצ"ש!!!!

BlueyedQT

New member
../images/Emo7.gif

לא יתחילו שידורים חוזרים של העונה הראשונה?

מוררררר

New member
ישר בסוף...

הפרק האחרון הוא ב26 לנובמבר וב27 מתחיליום השידורים החוזרים...כל יום בחצות

lolly1

New member
עשיתי כבר חישוב...

זה יוצא בתחילת אוקטובר.. 2 או 3.. אבל ישר בסוף העונה בחצות.. אני מפחדת שיעבור יום ואני אשכח להקליט!!!

סילביא

New member
עוד 10 דקות

יש פרק.. אחר כך בואו כווולם לצ´אט..אני צריכה תמיכה נפשית בסוף. אירית, בחיי עברו שנים מאז דיברנו! וכן אני הסיו"ר כי גאה בארץ. יאללה הולכים לראות ג´סטין

רינת4

New member
חבר´יוס-

אתן יכולות להיות גאות בי. צירפתי עוד שתי חברות למחנה הגאים שלנו! אמנם מכורות הן לא,אבל בהחלט מכורות פוטנציאליות. עצה: אם רוצים לגרום למישהו להתמכר,מראים להם את פרק אחרון עונה 1, אח"כ חייבים הרי את פרק 1 עונה 2,ואחריו- פשוט אי אפשר שלא לראות את פרק 2 עונה 2. וזהו,חברים וחברות,הסוד. רק עכשיו הן הלכו,אז בצ´אט אני לא אהיה(עייפות, מחר עבודה),אבל אני בטוחה שלישון אני אלך עם דמעות בכעיננים. אז אולי תתחילו לעודד אותי מעכשיו? טוב,אני אלך לראות,ומצפה לראות בבוקר עדודים!

maayan15

New member
כל הכבוד!!!!!!

שמחים מאוד...אני תמיד שמחה שמצטרפים חברים לכת "הכי גאים שיש"....את רק יכולה לברר בשבילי עם אין אוהבות או לא אוהבות את ג´סטין?

מעיין יש לך אובססיה לזה!

ורינת-באמת כל הכבוד! אצלי החברות ראו חלק מפרק 22(מנעתי מהן את ההתחלה...) אבל הן לא רוצות לראות כי הקטעים של הסקס מגעילים אותן

maayan15

New member
לגמריי...

פשוט מעריצות זה מצוין...מעריצות שונאות ג´סטין זה כפול ומכופל!...אבל בת´כלס...כל עוד הדמות האהובה עליהן היא בריאן(!!) אני מרוצה!!!

רינת4

New member
סורי מעיין,

הן דווקא נורא התלהבו מבריאן(כמובן)וג´סטין, והקטעים איתם היו החלקים האהובים עליהן.

רינת!!!!!!

תמשיכי כך!!!! לחנך אנשים בדרך היושר ולא לתת להם לעבור לצד האפל! כמה סימני קריאה אני נשמעת(או נקראת)כמו איזה סתומה...

maayan15

New member
לאהוב את ג´סטין....

ואת הקשר של ג´סטין ובריאן.....לפחות לפי ליאור...

רינת4

New member
אבל אני לא

חינכתי אותם על דרך היושר. הראיתי להפ פרקים,בלי השפעה מצידי,ולא שיכנעתי אותן. הן-לבדן-התלהבו משניהם...

תדווחי אם הן יעברו...

ואירית-שלחתי לך פקס...ועד שהצלחתי...בהתחלה אחיך ענה לי ואחרי איזה חצי שעה הצלחתי ומעיין-אני חייבת להודות שבלי הזקנקן הכנר ייראה מצויין (אבל בריאן יותר...)

maayan15

New member
הרבה הרבה הרבה יותר...

ובזה התכוונתי שבריאן הרבה יותר יפה מהכנר (לצורך העינייין- הכנר לא מגיע לו לקרסוליים)...אני אף פעם לא טענתי אחרת...

למעלה