עוד שני פרקים !

bigbadjoe

New member
עוד שני פרקים !

יגיע ספייק ! ד"א, מי המגה-מונסטר בעונה השנייה ? ראש העיר בעונה השלישית נכון ? או שאני טועה..... אם אני טועה אז מי בעונה השלישית ?

אשמה

New member
"הרעים"

עונה ראשונה - המאסטר עונה שנייה - ספייק ודרו ואחר כך לקראת הסוף אנג´ל עונה שלישית - ראש העיר עונה רביעית - אדם ואם ממש רוצים אז גם פרופסור וולש...אבל לא נראה לי כל כך עונה חמישית - גלורי...מדהימה - אני מתה על העונה הזאת!!!!:))))))))

taz512

New member
ספויילר רשעים

ולא לשכוח את הרשעים של העונה השישית. שלושת החנונים המטומטמים. רשעים מזן חדש
ובאמת הרשע הטוב ביותר היה ונשאר ספייק
טאז השד הרשע

princess leah

New member
ספייק!

ספייק מופלא. עזבו שהוא רשע קצת. לפעמים. שכבאפי לא נותנת לו... אני ממש ממש אוהבת אותו. ואני לא בטוחה שסצנת המקלחת עשתה לי משהו בנוגע להערצתי. כאילו. הערכתי לא השתנתה כלפיו. מוזר? לא מוזר? אגב. באנגליה זיהו על השורה הראשונה שהוא הוציא מהפה שהוא לא באמת אנגלי. חיחיחי שיהיה. יאוו. תעלו את המחזמר!!!! זה יכול להיות גדול. אתם צריכים כמה עובדים מסביב גם. איזה שניים שלושה.. במאים וכאלה, שיעזרו לכם בהעמדה. בהצלחה. פחח. ביי

shlomihagu

New member
קבל תיקון + ספויילר סוף עונה 6

הרשע בעונה 6 זה ווילו, לצערי הרב, שנאמר לפני פרק 20 וסוף העונה שהרשע העונתי הולך להיחשף. אין ספק שזאת תהיה ווילו לפי הפרומו לסוף העונה.

עונה 6

בהחלט יש להכניס את ווילו לרשימת הרשעים. שיואו! שוק מפרק 20 עדיין... עוגי עוגי

אויי ספייק היה כזה רשע מצויין בעונה

השנייה! אויי סקסי קטנטן מגיע לעיר! בנות הכינו את הפופקורן ואת הסירופ גם! את דרוסילה שנאתי. כאילו היא דמות ממש מדליקה וכאלה אבל היא הייתה מעצבנת ברוך שפטרנו!

princess leah

New member
רספוטין זה לא ההוא מהבגרות בהיסטורי

בהיסטוריה? איש .. משהו בגרמניה. הוא לא היה טוב מי זה?

resputin

New member
...

רספיוטין הוא הצאר ניקולאי השני, צאר רוסיה, כינויו בעצם מסמל ומתורגם כ"שטן קדוש", יש עליו בספר היסטוריה כמה מילים המסוכמות ב"הוא היה מיסטיקאן רשע" -או משהו בסגנון. יש על רספיוטין אגדה, שהוא השתמש בכוחות מאגגים שחורים וחזקים להפוך מאיש פשוט בחצר המלך, ליועץ הצאר, ויותר מאוחר לצאר עצמו. בתהליך המתמשך הזה ניסו להרוג אותו ארבע פעמים: 1. שמו לו מספיק ציאניד באוכל בכדי להרוג סוס. -שרד. 2. נעלו אותו בבקתה והציתו אותה באש, כשאין יציאה. -שרד. 3. ירו לו בראש ממרחק אפס. -שרד. ואחרי שירו בו בראש, הלכו וזרקו את הגופה לנהר, בכדי לנקות, ולמקרה שהוא ישרוד <4>, וכאשר משו את הגופה מהמים, הריאות היו מלאות במים <מאז שהיה ילד קטן הוא לא ידע לשחות>, וזאת אומרת שהוא טבע. וזה סוף הסיפור המאגי שלו.

resputin

New member
...

רספיוטין הוא הצאר ניקולאי השני, צאר רוסיה, כינויו בעצם מסמל ומתורגם כ"שטן קדוש", יש עליו בספר היסטוריה כמה מילים המסוכמות ב"הוא היה מיסטיקאן רשע" -או משהו בסגנון. יש על רספיוטין אגדה, שהוא השתמש בכוחות מאגגים שחורים וחזקים להפוך מאיש פשוט בחצר המלך, ליועץ הצאר, ויותר מאוחר לצאר עצמו. בתהליך המתמשך הזה ניסו להרוג אותו ארבע פעמים: 1. שמו לו מספיק ציאניד באוכל בכדי להרוג סוס. -שרד. 2. נעלו אותו בבקתה והציתו אותה באש, כשאין יציאה. -שרד. 3. ירו לו בראש ממרחק אפס. -שרד. ואחרי שירו בו בראש, הלכו וזרקו את הגופה לנהר, בכדי לנקות, ולמקרה שהוא ישרוד <4>, וכאשר משו את הגופה מהמים, הריאות היו מלאות במים <מאז שהיה ילד קטן הוא לא ידע לשחות>, וזאת אומרת שהוא טבע. וזה סוף הסיפור המאגי שלו.

למעלה