עוד שנייה

עוד שנייה

אני כועסת איך להיטיב לומר זאת אני כועסת איך להיטיב לומר זאת ספרותית אני כועסת אני כועסת אני כועסת אני כועסת אני חומסת את מה שנשאר מהשקט אני כועסת אני חושבת שאני יהודי זקן בשעת בין הערביים בעיירה קטנה מרוחקת משרך רגליו על קו האופק השקיעה לא מתמהמהת הכלבה הגוססת נוהמת הכלבה הגוססת בוהה בזקן ונוהמת הזמן מחכה. עוד שנייה.

פנטזיות מיניות עם רומן

פנטזיות מיניות לג'יני פנטזיות מיניות באהבה פנזטיות מיניות עם עור השחר ועם שקיעת החמה פנטזיות מיניות לג'יני פנטZיות מיניות על משקל פנטזיות מיניות בתפזורת פנטזיות מיניות במשקל פנטזיות מיניות לג'יני פנטזיות מיניות של יום סתיו פנטזיות מיניות לג'יני פנטזיות מיניות עכשיו אימא שלה מתה מסרטן לאבא שלה היא תקעה סכין בחזה את ילדיה היא קברה מתחת לבית העקשן פנטזיות מיניות לג'יני פנטזיות מיניות עם רומן

אין סוף לבריחה

באמת שעשיתי היום לא מעט לא מעט שמא אוכל לנוח עכשיו אספור את שעות הפעילות אכה על חטא ההתבטלות קשה להרוויח כסף, אה? אבי יגיח מבין המתים כפות ידיו מכוסות אבנים אצבעותיו משורגות ענבים דם נשפך מקצות אצבעותיו דם נשפך מקצות אצבעותיו אני בורחת מהבית לפני שאבי יבוא אל מיטתי ויבקש לשכב איתי אני בורחת מהבית לפני שהאחות הגדולה תבוא אלי ותפרק אותי במכות אני בורחת מהבית לפני שאמי הגוססת תמות בבית החולים המרוחק אני בורחת מהבית לפני שאבי יחנוק אותי אני בורחת מהבית לפני שאני אתקע סכין בבטנו אני בורחת מהבית ובורחת מהבית וכבר אני בת שישים ועדיין אין סוף לבריחה.

אבקש את רשותך. נחה עלי הרוח.

פנטזיות מניות לג'ני . פנטזיות מניות עם רומן פנטזיות מניות במשקל פנפטזיות מניות בישבן פנטזיות מניות במשגל. . גם עם שקיעת החמה ופנטזיה אחת עם ג'ני ואחת ללא נחמה גם מיורגס גם ממני והגבר שיחבוש כובעון שלא תהיי אכזבה שלא תכנס להריון ושלא תידבק מזיבה. צ'י

למעלה