עוד שלילי

bapi

New member
../images/Emo24.gif מקוה שהתאוששת קצת

ולגבי הנסיונות - כנראה בוחנים אותנו עד קצה גבול היכולת עוד קצת מרץ וכוח ונעבור גם את זה.

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif דורית ../images/Emo24.gif

סליחה שהתעכבה לי התשובה, אבל עכשיו, אחרי שהימים הקשים מאחוריך אני נותנת חיבוק חזק שיעזור לשאריות הנאחס להתנדף החוצה מהנשמה. למרבה האירוניה יש לכם כוח, הוא מועט, נדמה שהוא אוזל, אבל זה כוח של אמא אפילו שזאת אמא בפוטנציה עדיין. המטרה לא מתקרבת מתוקה שלי, זאת אשליה אופטית כי הדמעות מטשטשות את שדה הראיה. המטרה מתקרבת יותר ויותר ועדו מעט תדעי את זה בגוף ראשון רבים.
נועם

אמאלולי

New member
אויש! ../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif../images/Emo7.gif

כל- כך כל-כך מבינה. גם לי בפעם האחרונה החזירו שני עוברים "מושלמים" עד שהרופא אמר לי בעצמו שהוא פשוט המום (או בבמינוח שלו - מודאג) שגם הפעם זה לא הצליח... ואני דווקא חלמתי על תאומים... שולחת
ים חזקים חזקים. מקווה ומתפללת שבפעם הבאה יגיע סוף סוף האושר המיוחל.

צוקה1

New member
../images/Emo24.gifדורית חמודה,../images/Emo24.gif

מתוך הדברים עולים הרבה כאב ומפח נפש.מאחלת לך ולכולנו שבקרוב מאוד יהיה טוב . הדרך שלנו אל המטרה היא ללא ספק קשה ואכזרית וגם אני כמוך הייתי מוותרת על אתגרים וניסיונות מן הסוג הזה שהוא לחלוטין מיותר. יש הרבה דרכים אחרות מאתגרות מחשלות ותורמות פרט לדרך הקשה הזאת- ובכל זאת את חזקה ואת לא תוותרי- זה ברור! ואני דווקא חושבת (אע"פי שלא קל לחשוב כך בעיתות של משבר)שככל שאנו ממשיכים בדרכנו, מתעקשים ולא מוותרים אנו יותר ויותר מתקרבים אל המטרה . צוקה .

למעלה