עוד שלילי

עוד שלילי ../images/Emo7.gif

אחרי שראיתי כאן בימים האחרונים הרבה הודעות משמחות על הריונות חשבתי, חלמתי שאולי גם לי זה יקרה. אבל אבל אבל מקודם הגיעה אלי המכפשה, אני אחרי IVF שלישי, עוד לפני בדיקת דם. הרופא אמר לי שהכל יכול להיות אבל אני מפחדת לקוות , מפחדת להאמין למרות שמאוד רוצה כדי לא ליפול חזק יותר. זהו, הרבה מכם בטח יודעות מה זה להרגיש ככה דפוק אחרי עוד ועוד כישלון, וכל פעם את מרגישה איך המטרה מתרחקת ממך יותר ויותר ולך תדעי בכלל מתי זה יגיע. אני שבורה, אין לי מושג איך נשתקם מזה. באמת כ"כ קיווינו והאמנו, הכניסו שלושה עוברים במצב מצוין ועוד אחד לא אי אי אי, פחדנו משלישיה ועכשיו.... רק לאחל לכולם שיהיה בקרוב רק טוב, ושה' יפסיק לנסות אותנו בנסיונות האלה כי באמת שאין לנו כוח.

limordc

New member
../images/Emo24.gifדורית../images/Emo24.gif

אין לי מה לומר חוץ מזה שהזמן יעשה את שלו.. תתנחמו בזה שיש לכם עוברים, ועוברים טובים שאפשר להחזיר. השאר רק עניין של זמן בינתיים קבלי חיבוק אחד גדול

קבלי ../images/Emo24.gif

אני כל כך מבינה אותך , איזה באסה האכזבות האלו זה בסדר שאת מרגישה ככה ועוד יומיים כבר זה יהיה מאחורייך ואת תסתכלי על הטיפול הבא לא להתייאש , לא לתת לזה לנצח רק להמשיך עוד פעם ועוד פעם וזה יקרה ככה לפחות אני מחזקת את עצמי

זקיקית

New member
גם ממני ../images/Emo24.gif גדול

כל פעם מחדש לא ברור איך ממשיכים, וההתרסקות איומה, והנפש כבר שבורה לגמרי. עצתי: קחי לך הפסקה יזומה, כמה שתזדקקי, אולי תסעו לסופשבוע מפנק באיזה מלון (רגע לפני שאנחנו מתחילים סבב חדש של טיפולים, אחרי חצי שנה - כי הייתי בהריון שלא שרד - אנחנו נוסעים לאילת בעוד שבועיים). ותחזרי עם כוחות מחודשים למסע שבסופו

tglus

New member
../images/Emo45.gif מחזיקה לך אצבעות. אומרים שה'

מנסה את מי שחזק, וכנראה שהוא חושב שאנחנו חזקות. הייתי מעדיפה להיות חלשה ובהריון... ואני משערת שכולן כך. אבל זה מה יש, והדרך היחידה היא להמשיך הלאה. אנשים שואלים אותי - עד מתי? (6 שנים, 9 הזרעות, 2 IVF, הריון אחד עם תינוק פגום ולידה מוקדמת ואגן ירכים כאוב ודפוק הרבה "בזכות" הטיפולים) והתשובה שלי - עד שיהיה לי תינוק. גם אני כועסת, נשברת, בוכה, סוגרת את עצמי בבית ולא רוצה לראות אף אחד לפעמים, אבל כשהמשבר הגדול עובר אני אוספת את השברים, מחברת אותם (עם כל הסדקים שנשארים) ומסתכלת קדימה בהכי הרבה תקווה שאני מצליחה לגייס באותו רגע. אני פשוט לא מכירה דרך אחרת משום שהדרך האחרת היא לוותר ולהישאר ערירה ללא ילדים, ואת הדרך הזאת אני לא מוכנה לקבל בשום פנים ואופן.

נועה 35

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מחזיקה לך אצבעות שהטיפול הבא יהיה הטיפול האחרון!

סנונית 1

New member
דורית ../images/Emo24.gif

אל תפסיקי לקוות למרות שמה שכתבת עבר גם אצלי בראש לא אחת אחרי הכשלון של ההזרעה השנייה, כן אנחנו נשברות אבל אנחנו חזקות יותר ממה שחושבים. שיהיה בהצלחה.

לדורית ../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif

בוכה איתך..... ה' רוצה לראות כמה אתם חזקים, הראי לו שאת לא מאבדת תקווה ורק מתחשלת... בפעם הבאה לי ולך - אמן.

בבוצי

New member
קבלי אלפי חיבוקים../images/Emo24.gif

מצטערת לשמוע ,רק רוצה להגיד לך שאני מזדהה איתך מאד ומבינה אותך,אני,בימים אלה, אחרי הזרעה שישית שנכשלה ,זה מאד קשה ומאד מייאש ,אבל חייבים לאגור כוחות ולהמשיך קדימה, ותדעי לך שבזכות הפורום המדהים הזה הצלחתי להתאושש במהירות, וכבר יש כוון להמשך (כבר קיבלתי הפניה לIVF) אז תחזיקי מעמד, תבכי תוציאי את כל הכעסים והחרדות ותאגרי כוחות להמשך -לטיפול האחרון שלך שיצליח ויתן לך את המתנה המדהימה שאת מחכה לה.
הרבה חיבוקים ונשיקות

Big Mama 1

New member
יותר ממבינה אותך ../images/Emo7.gif

לא לאבד תקווה. מחזיקה אצבעות לכולנו לפעם הבאה.

rozi3

New member
מחזיקה לך אצבעות לפעם הבאה

הכאב שלך מובן בהחלט ! אני גם לקראת IVF שלישי ומקווה שהפעם יהיו לי בשורות טובות. בכל אופן אסור לנו לאבד תקווה ולהתפרק אנחנו חייבות להיות חזקות כי בסוף זה יקרה לכולנו.

rozi3

New member
מחזיקה לך אצבעות לפעם הבאה

הכאב שלך מובן בהחלט ! אני גם לקראת IVF שלישי ומקווה שהפעם יהיו לי בשורות טובות. בכל אופן אסור לנו לאבד תקווה ולהתפרק אנחנו חייבות להיות חזקות כי בסוף זה יקרה לכולנו.

babywishing

New member
שולחת לך חיבוק ענקי

אויש דורית
מצטערת איתך שכך זה נגמר תמשיכי לקוות ולהאמין מתוקה, כי את תהיי אמא, בקרוב, אולי אפילו בקרוב מאוד. המטרה לא מתרחקת, כשהשלילי מגיע זה באמת נראה כך, אבל להיפך המטרה רק מתקרבת אלייך עוד ועוד... מתפללת יחד איתך שהטיפול הבא יהיה הטיפול המנצח שיביא את ההריון המיוחל

יציואפי

New member
../images/Emo24.gif

גם אנחנו אחרי I.V.F שלישי ושני הריונות כימיים היינו מיואשים והטעות שלנו הייתה שעשינו הפסקה ארוכה מדי (4 חודשים ). תאספי כוחות ותמשיכי ישר הלאה, לא להתייאש, ובעז"ה תראי שהקב"ה ישלח לך מתנה ענקית שתפצה על הכל. לפני שבוע זכינו להשתתף בברית של זוג שנשוי 6 שנים ובטיפול השישי זכו ל- 2 תאומים בנים מקסימים. בקרוב אצלך...

תחשבי חיובי

אל תתיאשו תמיד טוב לחשוב חיובי כך זה משפיע גם על הנפש כאשר חושבים חיובי ומקוים לטוב בסוף הכל יהיה טוב.....

דורית ../images/Emo14.gif

כל כך מבינה את הכאב.. נכון שלפעמים הנפילה די חזקה.. אבל אנחנו כאן נעזור לך להתרומם.. לאחר בכי (שאין מנוס ממנו) לאט לאט נאחד את השברים וננסה שוב... שולחת לך חיבוק גדול גדול והצלחה לפעם הרביעית והאחרונה!!

hyb

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

הקב"ה מנסה אותנו רק בנסיונות שאנחנו יכולים לעמוד בהם. כנראה שיש לך כוח שמסתתר אי שם ומחכה לפרוץ מאחלת לך שהטיפול הבא יהיה האחרון במסכת היסורים ותזכי בו ל-
הנפלאה מכל. המטרה לא מתרחקת להיפך היא מתקרבת בצעדי ענק המון המון

למעלה