עוד שלילי..

דנית26

New member
עוד שלילי..../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

בחיים לא חשבתי שאוכל להגיע לעוצמות כאלה של בכי עוד הזרעה שנכשלה...אמנם רק פעם שנייה, ואולי חלקן תאמרו שזה רק פעם שנייה, אך כל שלילי בלי טיפול ועם טיפול הורס אותי כ"כ... לא יודעת אם כדאי לעשות עוד הזרעה או להתחיל עם הפריות לא יודעת כלום אני כ"כ עצובה ...מיואשת ....

עמית@

New member
צר לי דנית ../images/Emo4.gif אחרי שתי הזרעות לא

הייתי רצה להפרייה עם אין בעייה מאוד מאוד חמורה של זרע או חצוצרות אבל זה שזה התחלה או הזרעה לא מפחית את הכאב של לקבל שלילי. מצטערת

פונצית

New member
שולחת לך ../images/Emo24.gif חם ואוהב

את תראי שיהיה בסדר. כשהדמעות יתיבשו,כאבי הלב יפחתו והכוחות החדשים יחזרו. מחזיקה לך אצבעות. פונצית.

עידית ד

New member
חמודה ../images/Emo14.gif

מוכר לי כל כך אני חושבת שרק היום הבכי אצלי יבש ועבר כבר שבוע מהשלילי האחרון שלי. אל תגידי רק הזרעה שניה, זה לא קשור כמה טיפולים עברת הכאב עדיין גדול. תקחי לך את הזמן שלך כדי להתאושש מהשלילי הזה ותחשבי תמיד שחודש הבא זה יכול להיות החודש המוצלח שלך. בינתיים אני מחבקת חזק עידית

הרמוניה

New member
צר לי ../images/Emo14.gif

קחי לך את הזמן לבכות,לצעוק, להוציא את כל הכאב החוצה להתחפר עמוק בתוך השמיכה ולשנוא את העולם.... ואחר כך כשהשמש תתחיל לבצבץ שוב שבי עם הרופא המטפל ותחשבו על המשך הדרך המון המון הצלחה הרמוניה

יפעתי&

New member
דניתי ../images/Emo14.gif

אין דבר כזה "רק"... גם פעם שניה זו פעם אחת יותר מדי ועדיין מותר לבכות ולכעוס ולצעוק ולהתפרק... (גם אם זו היתה פעם ראשונה היינו "מרשות" לך...) אבל אל תתיישאשי ואם אין בעיה חמורה מדי אין טעם לרוץ להפריה לי אחרי שלוש הזרעות עם פרגונל וכוריגון וכו´ הרופא אמר שאין טעם לנסות יותר אז יש לך לפחות עוד פעם אחת ומי יודע? אולי פעם שלישית גלידה? מחבקת אותך המון יקירה

דנית26

New member
שאלה לגבי רופא..ותודה על../images/Emo13.gif

התמיכה של כולכן זה מאוד מעודד אותי ..
הרי הדבר הראשון שעשיתי כששוב ראיתיאת השלילי היה לכתוב כאן, זה מאוד עוזר... שאלתי היא האם אתן מכירות רופא טוב- מומחה לפריון הגבר, מאחר והבעיה היא אצל בעלי, במספרים 6 מיליון ו4% תקינים - אמנם בהשבחה יצא יותר משהו כמו 9 מילון ו 30% .. לכן אולי חשבתי שיהיה אפשר להתייעץ עם מומחה לפריון הגבר שאולי יוכל להציע לו טיפול או ניתוח , מה שלא יהיה , ואם הדבר לא אפשרי ואם יאמר שהמצב לא ממש אופטימי, אז אעבור להפריות ולא אבזבז זמן בהזרעות . לילה טוב לכולכן

קרן פ

New member
דניתי ../images/Emo140.gif

לגבי השאלה על רופא לפריון גבר יש את ד"ר מג´אר, שמקבל דרך מכבי, אבל אפשר ללכת אליו גם באופן פרטי באסותא ( ואם יש לך ביטוח מושלם, אז גם לקבל החזר ). מצטערת איתך על השלילי ומאחלת לך המון הצלחה בהמשך.

לי חן

New member
הי דנית

אז קודם כל רציתי לתמוך בך ולתת
גדול ושתחזיקי מעמד שם, הא?! בקשר לדר´ מדג´ר, הוא מקבל גם במחלקה לפריון הגבר בתל-השומר, אנחנו הגענו אליו דרך קופ"ח כללית, אבל די קשה להגיע אליו-שם. צריך להתאמץ ולהתעקש קצת. אז שיהיה לכם בהצלחה!!! לי חן.

shira p

New member
דנית

קודם כל מצטערת על השלילי, מקווה שהוא האחרון ורציתי לשאול, גם לנו יש בעיות זרע, רק במורפולוגיה, בבדיקה יצא 2% תקינים ובהשבחה בהזרעה 13% אני רואה שגם אצלכם היה הבדל משמעותי, מישהו נתן לך הסבר על זה? האם זה הגיוני? או שזה טעות מעבדה, אני ממש כבר לא יודעת למי להאמין, אם יש לך מושג מה קורה פה אשמח לשמוע שירה.

דנית26

New member
לשירה

היי שירה מאחר ו אני לא מומחית בתחום ולא רוצה להיות גם!!
..לעצרי ככל שעובר הזמן לומדת עוד ועוד לפי מה שהבנתי בהשבח הם מוציאים את התאים הלא טובים, הזרע הכוונה ושמים עוד חומר..לא ממש מבינה בזה ולא - לא שאלתי מה פשר הפער, ואני יודעת שגם בבדיקה הבאה ייתכנו שינויים כל 3 חודשים... אך למה שלא תעשו עוד בדיקת זרע ??

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif דנית ../images/Emo24.gif ../images/Emo7.gif

כל שלילי הורס, לפעמים זה נהיה קשה עם הזמן, לפעמים קל יותר. לפעמים עובר בקלות ולפעמים שובר לרסיסים. תתחבאי עכשיו מתחת לשמיכה ותבכי חזק, עד שלא יהיה לך כוח לבכות יותר. מחר תקומי עם עיניים אדומות, אבל עם לב קל יותר. אם אין סיבה מספיק טובה לעבור לIVF- אז לא עוברים. כל עוד לא מוצו כל אופציות ההזרעה אין טעם להפעיל תותחים כבדים. לא תמיד IVF מביא לתוצאות טובות יותר, אבל תמיד הוא טיפול מסובך יותר. תנשמי עמוק, ותזכרי שלפי כל הכללים היום הראשון של הוסת נחשב ליום הראשון של ההריון
אז שיהיה רק בהצלחה ותמשיכי לחתור בכוח. נועם

דנית יקרה../images/Emo24.gif

אני ממש מצטערת בשבילך, קיוויתי איתך. אני אישית חושבת שכדאי לך לעלות כיתה להפריה (זוכרת מה שדיסקסנו במסרים?) ובכך תגדילי את הסיכויים ,לא חבל כל פעם להתאכזב מחדש? זה סוחט ממך את כל הכוחות והאנרגיה והתקווה , לא? אל תיהי מיואשת , כיוון שיש פתרון לבעיתכם,את תראי שבסוף תצליחו ואולי כל מה שזה דורש זה דחיפה קטנה ועליית מדרגה לטיפול מתאים יותר. אם את רוצה תרגישי חופשי לפנות אלי , גם במסר.
דנדוש

דנית26

New member
../images/Emo140.gifתודה יקירה...תצפי

להרבה שאלות ממני במסרים אני חושבת לפנות למומחה לפריון גבר ואז נעלה כיתה

דניתי, עצובה איתך...

חשבתי והאמנתי שלמרות החוסר אופטימיות שהיתה לך כתגובה לקט-קט תהייה לך הצלחה... ועצובה שלא יכולנו לומר לך שהינה בכל זאת... מה הרופא אומר לך לגבי המשך הטיפולים.. לא יודעת מה להציע, אולי לנסות בכל זאת עוד הזרעה... רק נשאר לך לעוד עידוד קטן - לתת לך עוד
גדול... ולאחל לך לחודש הבא - המון
מכל ה-
ד.

מיכל ק-ש

New member
דנית

כל שלילי הורס אותנו עוד קצת וממש לא משנה מה מספרו ברצף ובעקבות מה הוא הגיע. מאחלת לך שזה השלילי האחרון. מיכל

תוליק

New member
לא להתיאש!! בבקשה לא!

זה קשה, אבל בבקשה אל תתיאשי, תחזיקי מעמד, לפעמים גם אני לא מאמינה בזה אבל האיש היקר שלי כל כך משוכנע - ותמיד הוא צודק - אז תאמיני לו... לכל שלילי יש סוף!!!

למעלה