עוד שלילי לאוסף :(

oribori9

New member
עוד שלילי לאוסף :(

האמת שכבר מתחיל לתסכל אותי כל העסק הזה..
עשינו את כל הבדיקות שצריך והכל תקין, הלכתי לדיקור, נטורופאטית, שינתי תזונה, התחלתי לעשות ספורט, הלכתי לרפלקסולוגיה והילינג והכל מוביל לעוד שלילי..
ונמאס לי שהרופא אומר שהכל בסדר ובכזאת קלות מבטל את החששות שלי.
האמת שפשוט שוקלת להחליף רופא יש המלצות? ממש חשוב לי רגישות וזמינות.
תודה!!

נועה312

New member
תוכלי לספר מה עברת עד עכשיו?

כמה שאיבות? כמה ההחזרות? איזה בדיקות עשית (צילום רחם? היסטרו? קרישיות? וכו')? מה הבעיה שהביאה אותכם לטיפולים?

oribori9

New member
היי

אנחנו לא מוסברים.. בדיקות זרע תקינות, בדיקות דם להורמונים תקינות, בצילום רחם יצא שחצוצרה אחת חסומה עשיתי לה צנתור כדי לשחרר (למרות שהרופא אמר שזה לא רלוונטי אם עושים ivf).
מאז עברתי 3 הזרעות, שאיבה אחת שנשאבו 11, הופרו 6: 3 בלסטו+2 יום 3 ואחד לא התפתח. הוקפאו 4. זו החזרה שלישית של בלסטו שלא מצליחה.. כנראה שבפעם הבאה נחזיר 2 יחד של יום 3..
מה לדעתך אפשר עוד לעשות?
&nbsp

נועה312

New member
איפה החצוצרה היתה חסומה?

בצד שקרוב לרחם או בצד המרוחק שקרוב לשחלה? הכרתי מישהי בטיפולים שהצד המרוחק שלה היה חסום ורק אחרי 7 החזרות כשהיא עברה לבר חווה הוא זיהה נוזל בחצוצרה ואחרי ניתוח להוציא את החצוצרה היא נקלטה להריון תקין.
היסטרוסקופיה אבחנתית עשית? לי בזמנו המליצו לעשות אחרי 4 החזרות בלי הריון אבל נקלטתי (להריון לא תקין אבל זה כבר סיפור אחר) בהחזרה הרביעית.
ההחזרות מוקפאים היו על בסיס טבעי? הורמונלי? שניהם? אם כולן היו על אותו בסיס אולי כדאי לגוון..

oribori9

New member
האמת לא יודעת

הוא כתב בסיכום שיש פקטור חצצרותי מימין וניתן לשקול צינתור לאחר הרחבת צוואר הרחם- עברתי הרחבה של צוואר הרחם ואח"כ עשיתי צנתור.. האמת שאחרי הצילום הוא אמר לי שזה לא משהו בעייתי.. אני מאוד רוצה לעשות היסטרו אבחנתית לדעתי אני אקבע תור לגולדשמיט..
2 החזרות ראשונות היו עם הורמונים והחזרה האחרונה היתה על בסיס טבעי..

נועה312

New member
גולדשמיט מעולה

עשיתי אצלו, הבדיקה לקחה 2 דקות ובכלל לא כאבה.
אם יש לך את הדיסק של הצילום רחם אז אני חושבת שרופא יוכל להגיד לך איפה היתה החסימה.

hadari31

New member
מצטערת ע ל השלילי

דווקא נשמע שהרופא אופטימי בכך שהוא מבטל את החששות, לא?
אני רק רציתי תמיד לשמוע מהרופאים שהכל בסדר. ובאמת הכל בסדר, רק הייתי צריכה סבלנות.

בהצלחה מכל הלב.

oribori9

New member
כן הוא ממש אופטימי

הבעיה שאני לא אדם אופטימי במיוחד .. דווקא בגלל שאומרים שאין בעיה אז אני חושבת שאולי יש משהו רק שהם עדין לא עלו עליו..

haych

New member
גם אני בדיוק ככה

גם לי היו חצוצרות חסומות בצילום רחם, פתחו אחת והשניה נותרה חסומה, אבל כמו שאמרת, IVF עוקף חצוצרות.
גם אנחנו לא מוסברים, החזרת טרי+3 החזרות מוקפאים.
הרופאים אומרים "סטטיסטיקה"... אבל אני מתקשה לקבל את זה ובטוחה שיש בעיה שלא עלו עליה.

PAND76

New member
כולנו ככה. צר לי, כי אני יודעת כמה זה מבעס.

אבל אני גם יודעת, שב"ה אתם צעירים ויש עם מה לעבוד. עובדה שאפילו הרופא אמר ותאמיני לי אחותי: אם היו חושבים לרגע שאתם חלילה מקרה אבוד, הייתם כבר יודעים מזה.

אתם אפילו לא בממוצע של הצלחה בטיפולים (בין 5-8 אם אינני טועה). קורה לך מה שקורה אחרי שנכשלים בכמה טסטים. מתחילים לתהות: "האם אי פעם יהיה לי רישיון?". אבל זו עננה שחולפת כלעומת שבאה. רק תני לעצמך מעט זמן להתאושש. והיסטרו' זה רעיון ממש טוב, איך לרומם את מצב הרוח ולגייס אופטימיות (אני עשיתי לא מזמן אצל ד"ר שלומי כהן).

hadari31

New member
נכון בדיוק! כל מה שכתבת

hadari31

New member
גם אני לא אופטימית. בכלל.. אבל בדיעבד הרופאים צדקו

. אנחנו מרגישות שאם ימצאו בעיה אז יתקנו אותה
ואז נוכל להיכנס להריון אבל אם אין בעיה - זה דורש רק סבלנות.
אולי אתם פשוט לא מוסברים.

עוד טיפה סבלנות וזה יצליח. אתם אפילו עדיין לא בסטטיסטיקה. בהצלחה חמודה

oribori9

New member
חחח הכי קשה לי לחכות הסבלנות

האמת בדיוק עכשיו האחות התקשרה וזה בדיוק מה שהיא אמרה לי.
מקווה שבעזרת ה' הכל יהיה בסדר.

למעלה