תרעומת*
V varui New member 2/11/07 #1 עוד שלוש עשרה תגידו אך אתם מצאים להעביר את מישמרת של 13 שעות אולי מישהי רוצה קפה אני מוכן להכין קפה רוסי יאאלה הצעות
עוד שלוש עשרה תגידו אך אתם מצאים להעביר את מישמרת של 13 שעות אולי מישהי רוצה קפה אני מוכן להכין קפה רוסי יאאלה הצעות
S Seidman New member 4/11/07 #5 קפה מרוסי זה כמו וודקה מערבי זה אולי נחמד לחשוב על זה כרעיון לתוכנית "קצרים", אבל אנחנו מעדיפים ששני מגזרים שאנחנו אוהבים לשנוא, יתעסקו במה שהם יודעים לעשות הכי טוב ולא לשאוף להתפתח לכיוונים אחרים. הערבי עם הקפה, הרוסי עם הוודקה, והאתיופי...גת?
קפה מרוסי זה כמו וודקה מערבי זה אולי נחמד לחשוב על זה כרעיון לתוכנית "קצרים", אבל אנחנו מעדיפים ששני מגזרים שאנחנו אוהבים לשנוא, יתעסקו במה שהם יודעים לעשות הכי טוב ולא לשאוף להתפתח לכיוונים אחרים. הערבי עם הקפה, הרוסי עם הוודקה, והאתיופי...גת?
א אלירן015 New member 4/11/07 #6 ../images/Emo41.gifשאלה (דוקא) לכן הבנות...../images/Emo41.gif מה דעתכן עליה? אני לא אציין כרגע מה הקשר שלי אליה או מה הקרבה שלי אליה... חשובה לי הדעה הכנה שלכן הכוונה בשאלתי מבחינה פרופורציונלית...
../images/Emo41.gifשאלה (דוקא) לכן הבנות...../images/Emo41.gif מה דעתכן עליה? אני לא אציין כרגע מה הקשר שלי אליה או מה הקרבה שלי אליה... חשובה לי הדעה הכנה שלכן הכוונה בשאלתי מבחינה פרופורציונלית...
F flutter girl New member 4/11/07 #7 אני אגיד לך משהו בנות לא יכולות לשפוט. חוץ מזה, שאני מניחה שהיא לא מתלבשת ככה תמיד, ככה שבטח שאני לא יכולה לשפוט. אם כבר, תביא תמונה שלה בבגדים נורמליים.
אני אגיד לך משהו בנות לא יכולות לשפוט. חוץ מזה, שאני מניחה שהיא לא מתלבשת ככה תמיד, ככה שבטח שאני לא יכולה לשפוט. אם כבר, תביא תמונה שלה בבגדים נורמליים.
ש שאפולי New member 4/11/07 #19 אני תהיתי!!!!!!!!!!! כבר חשבתי שנדפק לי המוח!!!! כולם מגיבי ואני לא רואה תמ ונה בכלל
א אלירן015 New member 4/11/07 #10 אני לא חושב שאני חוצפן,כי... מאיוש שלחה לי את התמונות שלה,הרי מאיפה יהיו לי?!...
ח ח י פ ש ו ש י ת New member 4/11/07 #12 וגם אם היא שלחה.. היא הרשתה לך להעלות את התמונות שלה לאינטרנט ???
F flutter girl New member 4/11/07 #13 התמונה שלה כבר באינטרנט באתר לילה. אם כבר התרעומת זה על העובדה שהוא מפרסם את בפורום ומבקש תגובות... לא על זה שהוא מפרסם את זה באופן כללי.
התמונה שלה כבר באינטרנט באתר לילה. אם כבר התרעומת זה על העובדה שהוא מפרסם את בפורום ומבקש תגובות... לא על זה שהוא מפרסם את זה באופן כללי.
ח ח י פ ש ו ש י ת New member 4/11/07 #16 לא, התרעומת זה שמישהו מעלה את התמונות שלה על דעת עצמו. אם היא הצטלמה לאתר היא יודעת שהאתר מעלה תמונות שלה. היא לא יודעת שהתמונה שלה הסתובבה אי שם בתפוז וזו החוצפה.
לא, התרעומת זה שמישהו מעלה את התמונות שלה על דעת עצמו. אם היא הצטלמה לאתר היא יודעת שהאתר מעלה תמונות שלה. היא לא יודעת שהתמונה שלה הסתובבה אי שם בתפוז וזו החוצפה.
P Paranoid Eyes New member 4/11/07 #18 שתיכן מדברות על אותו דבר מסכימות אחת עם השניה, ועדיין מתווכחות, למה זה?