עוד שיר...

obd4life

New member
עוד שיר...../images/Emo2.gif

הפעם שיר שנקרא "תרעישו" והוא רק סקיצה...באיכות לא משהו...אז אל תתאכזרו אליי יותר מדי מקווה שתאהבו ושלחו תגובות! legelize!

omritoto

New member
תגיד מאיפה יש לך תזמן הזה?

מאיפה אתה מוצא זמן לכל זה? ויש לך אולפן בבית?

obd4life

New member
כן,יש לי אולפן בבית...../images/Emo79.gif

והקלטתי אותם בחודשיים האחרונים ורק עכשיו למדתי איך לשים אותם על האינטרנט... הצעד הבא הוא לבחור אחד ולשלוח אוו ל"אני יכול" במעבדה...אבל זה ייקח עוד איזה שבוע שבועיים... legelize!

omritoto

New member
ביקורת-

קודם כל, ביט נחמד, אתה עשית אותו? שנית הפלואו יכול להיות יותר טוב, ונראה לי שלא הבנתי כמה מילים (לא דיברת ברור) וזהו. בהצלחה ב"אני יכול" כולנו יכולים, בחופש הגדול!

Grand Master G

New member
אני לא אתייחס לביט כי הוא לא שלך

החריזה שלך בסדר, אולי קצת פשוטה מדיי, אותו משקל בכל הבתים תנסה קצת שינויים בחריזה, חריזה שבורה, אולי. אהבתי את הפזמון. תגיד איך אתה יכול לעשות ת´נביחות רדמן האלה, בלי להתפקע מצחוק? אחי יש לך את האנרגיה בשיר, מרגישים את זה, תמשיך להתאמן... רק ככה משתפרים.

obd4life

New member
אם לא שמתם ../images/Emo23.gif...

שמתי בשבוע האחרון כמעט כל יום שיר... אתם מוזמנים
להוריד אותם ולהגיב עליהם גם כן
ו
על ההערות,ניקח אותן לתשובת ליבי! ונקווה שאשתפר עוד ועוד ועוד! עד שאני אכבוש את העולם(השלישי או התחתון,מה שיבוא קודם...)
כל השירים שלי נמצאים באימברוזיה, חפשו שם שירים של "אגדת אשכנז" זה אני...

David Ochayon

New member
אני מברך על היוזמה שיותר ויותר

אנשים תופסים, להקליט שירים ולהעלות אותם במקום לשים סתם ליריקס יבשים

Loony K

New member
אחי, כל השירים שהעלית טובים!

חוץ מהשיר עם ה3 וחצי דקות.. או משהו כזה...

obd4life

New member
תודה רבה!

אני סמוק על לשד עצמותיי...סתאאאם סחתיין על המחמאות וחכו...אני ישמיך לשים שירים כל יום-יומיים עד שהם יגמרו,ובינתיים האופק הוא רחוק...

obd4life

New member
הם אף פעם לא יגמרו

אני כמו טופאק רק שאני לא נרצחתי(עדיין...) וגם כשלא יהיו לי שירים,אז הם יהיו ברוח...

אהבתי אבל

ביט טוב, קצב טוב, מילים הכול... אבל הקול שלך :/ לא אוהבת את הסגנון הצרוד הזה. לא בעברית בכל אופן. חוץ מעניין הקול, שאני מניחה שאתה לא יכול לעשות הרבה בנוגע לזה, שיר אחלה

למעלה