עוד שיר עבורכם

הזהוב

New member
עוד שיר עבורכם

לאור התגובות הרבות לשיר הקודם הרי לכם ספקיאנאקיס בשיר נוסף, בסגנון שונה ועיבוד ששווה האזנה. שם השיר : Thelo Na Se Xanado מילים ולחן : יורגוס מוקידיס מקווה שתהנו הזהוב. הקישור

תמנונה

New member
בטרם סגרתי ת'מחשף../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

העפתי מבט חטוף על הפורום והנה.......עוד שיר של ספקיאנאקיס (לקח לי חמש דקות לכתוב את השם....). אכן שווה, מצא לי חן העבוד. זהוב תודה.....אחלה מתנה לפני השינה. אולם.........מאחר ואני לא מבינה יוונית מה נושא השיר????? תמנונה~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

יופי...

אכן מוכר מביצוע אחר אבל תמיד רך ונעים... שיר נשמה של אפור תודה והמון תודה

הזהוב

New member
תרגום השיר

אנג'לו רפאל טרח ותירגם את השיר למעננו. תודה אנג'לו, בריאות ושמחה. Θέλω να σε ξαναδώ Σφακιανάκης Νότης Eίναι το γράμμα, γράμμα που σκοτώνει Τις νύχτες δεν μπορώ να κοιμηθώ Στο τζάμι η γραμμή πάνω στη σκόνη Είναι από τότε που ήσουνα εδώ Μου γράφεις η αγάπη δεν τελειώνει Και από τότε έχω να σε δω Μου άφησες το χέρι και κρυώνει Δεν ξέρω τι να κάνω, τι να πω Θέλω να σε ξαναδώ, δεν θέλω πια να ζω Χωρίς να σε αγγίζω Θέλω να σε ξαναδώ, κουράστηκα να ζω Στο μαύρο και στο γκρίζο Tα μάτια μου κοιτάζουν στη γωνιά σου Εκείνο το γλαστράκι το μικρό Που μου 'χες φέρει απ' τη γειτονιά σου Και μου 'χες πει "να ζήσεις, σ' αγαπώ" Μου έλεγες θα είσαι εδώ κοντά μου Και από τότε έχω να σε δω Μυρίζει η κάμαρη απ' τ' άρωμά σου Δεν ξέρω τι να κάνω τι να πω המכתב הוא מסוג המכתבים שהורגים בלילות איני יכול לישון על הזכוכית הקו על האבק (אבקה?) הוא שם מאז שהיית כאן. את כותבת לי שאהבה איננה מסתיימת ומאז לא ראיתיך הותרת את ידי וקר לה איני יודע מה לעשות, מה לומר אני רוצה שוב לראותך, איני רוצה לחיות יותר בלי לגעת בך אני רוצה שוב לראותך, עייפתי מלחיות בתוך השחור והאפור עיניי מביטות אל פינתך בעציץ הקטן שהבאת משכונתך ואמרת לי " מזל טוב, אני אוהבת אותך" היית אומרת לי שתהיי כאן לידי ולא ראיתיך מאז החדר מלא בבשמך איני יודע מה לעשות, מה לומר

the greek

New member
בבקשה

THELO NA SE KSANADO INE TO GRAMA, GRAMA PU SKOTONI TIS NIXTES THEN MBORO NA KIMITHO STO TZAMI E GRAMI PANO STI SKONI INE APO TOTE PU ISUNA EDO MU GRAFIS E AGAPI THEN TELIONI KE APO TOTE EXO NA SE THO MU AFISES TO XERI KE KRIONI THEN XSERO TI NA KANO, TI NA PO THELO NA SE XSANADO, THEN THELO PIA NA ZO XORIS NA SE ANGIZO THELO NA SE XSANADO' KOURASTIKA NA ZO STO MABRO KE STO GRIZO TA MATIA MU KITAZUN STI GONIA SU EKINO TO GLASTRAKI TO MIKRO PU MU 'XES FERI AP' TI GITONIA SU KE MU 'XES PI "NA ZISIS, S' AGAPO" MU ELEGES THA ISE EDO KONDA MU KE APO TOTE EXO NA SE DO MIRIZI E KAMARI AP'TO AROMA SU THEN XSERO TI NA KANO TI NA PO

rodedy

New member
תודה לך הזהוב

על הכנסת נוטיס ספקיאנקיס לתודעת אנשי הפורום מאחר ולדעתי הוא קצת מקופח כאן לנוטיס שמורה פינה חמה בליבי מאחר והוא היה הזמר הראשון שראיתי בהופעה ביוון ומאז "נפגעתי" ואני בשגעון המוסיקה היוונית מאחר ואיני יודע את הטכניקה אכקש ממך לטובת כולם גם את השיר על קזבלנקה ומאראקש בטוחתני שהבר'ה יהנו

ל-rodedy, מה, יש שיר על עיר הולדתי

קזבלנקה, לא מאמין, וגם על מרקש, ומה ליוונים ולמרוקאים??? כמובן שאני שמח לשמוע שיש דבר כזה, גרבובבבב הוורוד, אנא אתר לי את השירים/דיסקים האלה של נוטיס ספקיאנקיס, מהיום גם אני עובר לאהוד אותו...

rodedy

New member
לחיים

בדיסק הנ"ל שיר מס 6 אם הייתי יודע איך להעביר זאת במחשב הייתי מעביר ברצון

ל-rodedy תודה רבה ידידי,

גם ככה עשיתה די והותר, מה כתוב על העטיפה מעל ומתחת?, הייתי רוצה לאתר את הדיסק הזה...

sakis

New member
נוטיס

שבת שלום לזהוב מאפה אתה מוריד את השירים המדליקים האלההההההההה.
שמואל חולה על יוונית

למעלה