עוד שיר חדש!!!

elinor carter

New member
עוד שיר חדש!!!

אז ככה לשיר קוראים : Any Other Way ובנתיים אפשר רק לשמוע אותו בדקה וחצי באתר של בסב ברזיל! לדעתי הוא פצצה אהבתי חבל"ז והינה המילים: There you go tryin to crash in my dreams again when I'm trying to get over you. I feel (tell) my heart but I can't seem to comprehend A day without you. Now you're gone Got a life But I wear the scars Reminding me by the hour But its time to accept its the way the things are I wish I could but... Can't imagine it any other way Girl without you it's only wasted space You're gone and I'll always wonder Why you can't be any other way, any other way. Since you drained all the color out of the sky How am I supposed to feel It's like I'm living in somebody else's life Tell me it's not real.. I can't imagine it any other way Girl without you it's only wasted space you're gone and I'll always wonder Why you can't be any other way, any other way. תהנו...

Eti No Name

New member
הנה הקטע של השיר.. ../images/Emo14.gif

http://www.4shared.com/file/16542850/82a0edd4/Backstreet_Boys_--_Any_Other_Way_-_BsB-Brasilcom.html *מורידה*

Eti No Name

New member
אההה... חמוד ../images/Emo14.gif

מזכיר לי יותר מדי את JWYTK.. חשבתי שהם עברו את הקטע הזה. :p ה-2 האחרים ממש יפים. :) תודה אלינורי!

omg כפול ../images/Emo70.gif

מה ניסגר עם אלכס , מה התמונות האלו ... אבל נראה לי שזו תמונה יחסית ישנה , לא ?

Eti No Name

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo14.gif

חח, הוא כזה הומוריסטי לפעמים

Conviction

New member
../images/Emo122.gif

התמונה הראשונה בסדרה הייתה אחלה, אבל זאת מגעילה. מצטערת. אלכס נראה טוב כמובן, אבל מה הקטע עם הנגיעות? זה פורנו רך זה.

Conviction

New member
ו..!

הבעת הפנים שלו בתמונה ממש מזכירה לי את כריס [דוהטרי]

מה זה הגועל נפש הזה?!

דייי אני לא מבינה מה קורה להם.. !! במיוחד לו! הוא השמין ומזה הדירדור הזה.. תנסה להוכיח שהתבגרת בצורה אחרת! זה פשוט מגעיל..

Eti No Name

New member
להתבגר? ../images/Emo14.gif

בנתיים הוא הרבה יותר בוגר מניק והאווי, בואי נגיד את זה ככה.
השמין זה היה צפוי, כמו כל הפסקה.. הוא ירזה הכל בצ'יק צ'אק :] והתמונה, נו די.. הוא מנסה לעשות קצת פרובוקציות, אז מה? אני לא באה להגן עליו כי התמונה הזאת די קיצונית, אבל הצלם הזה ידוע בקיצוניות שלו.. ובגלל זה סלבס בוחרים לעבוד איתו. לדעתי התמונה בכלל לא מזיקה.. זה לא שיש לו חברה/אישה שהוא צריך להסתכל רק עליה וזה.
אל תקחו קשה באמת.

Shiri from the block

Active member
../images/Emo45.gif וחוץ מזה אהבתי את התמונה! היא מדליקה../images/Emo6.gif זה משעשע! אני אוהבת תמונות משעשעות../images/Emo152.gif וכמו שאתי אמרה, אל תקחו קשה.. יאללה, הוא גבר בגיל ה-20 שלו (כן אני יודעת שזה עוד מעט 30 אבל ששש../images/Emo11.gif) ושיעשה מה שבא לו! זה הסיגנון שלו חוץ מזה../images/Emo3.gif

טוב לדעתי זה ממש לא בסדר כל הקטע הזה..

אולי אתן רגילות לדברים כאלה.. אבל אני לא, ויש עוד מלא אנשים ומעריצים בעולם הזה שלא מוכנים לראות דברים כאלה!

sivanick

New member
אני מתה על הקול של ניק בשירים כאלה

כזה סקסי! שיר חמוד מאוד

שיר נחמד שכזה

מזכיר איכשהו את השילוב בין i still ל- JWYTK
אני יותר מעדיפה ש- helpless יצא כסינגל
ו-
אתי על הקישור

Shiri from the block

Active member
מה אתן צוחקות?? זה שיר ענקקקק!!!! יואו זה נשמע כזהההה טוווווווווווווב!!! הקול של ניק ואייג'י מדהימים!! הם שרים מושלם!!! כל כך אהבתי את הסיגנון! ולי זה בכלל לא הזכיר את JWYTK../images/Emo12.gif

למעלה