עוד שיר חדש

Da Judge

New member
אין מילים...

גדול, פשוט גדול!! חבר´ס, בתור אחד ששמע יחסית הרבה חומר של חן,אני חייב להסכים עם ג´ילי מאן ופלג ועוד הרבה רבים וטובים, ואני אומר לכם שאתם עוד תשמעו ממנה, והרבה. כזה כישרון וכזה קול זה משהו שבא אחד למיליון... חן מקסימה שלי, תמשיכי לעבוד, יום אחד כל הפורום הזה ידבר רק עלייך, איזה פורום? הארץ... ואני ממש לא מגזים, את אוכלת את רוב הראפריות למיניהן שיצאו מהארץ הזאת בלי מלח... רק תקבלי קצת ביטחון, ותעבדי, יש לך את התמיכה שלי ושל עוד הרבה אנשים... חולה עלייך ממי
(טוב אז אולי היו קצת מילים :)

טוב אז תודה לכולם...(שוב)../images/Emo24.gif

ואני באמת שמתי לב למה שאמרתם לי לשפר, ואני שמחה שנתתם לי ביקורות כי רק ככה משתפרים תודה רבה

Gil shaDy

New member
אז נציק ונרשום עוד תגובה... : )

איזה שיר מ-ד-ה-י-ם..... פשוט אין מילים...שיר מדהים....ממש מדהים...מ-ד-ה-י-ם... כבר אמרתי מדהים?

M A D G I R L

New member
פשששששששש

אחותי את תותחית!!!! הליריקס,ההפקה, הביצוע הכל מצוייןן!! כבוד!! באמת! סוף סוף יש קצת בנות שמשחקות אותה.. אבל את!@ את שיחקת אותה.. ובגדול!!!!! כבודדדדדדדדדדדדדד

חמודה ../images/Emo70.gif

יש הרבה בנות שמשחקות אותה, כמו שירי שורטי מתוקה.... ואני מאמינה שעם הזמן יהיו עוד ועוד

3 ראפריות חוץ ממך זה לא הרבה....

אבל לא נורא. אכן יהיו עוד, או לפחות ככה אני מקווה. האמת - בלי לפגוע אחרות - את נשמעת יותר טוב. בד"כ אני לא אוהבת לשמוע בחורות בשירים (אני מדברת על הישראלי, כי באנגלית בחורות נשמעות טוב!), אבל שיחקת אותה, יש לך קול עם נשמה. מאחלת לך בהצלחה!

לתוכי ירוק../images/Emo118.gif

את צודקת 3 ראפריות זה לא הרבה, אבל לאט לאט זה יגדל ... ותודה רבה

D_M_X

New member
ואללה אחותי שיר פצצה!!!

SHAKAPITA בד"כ שר ראגיי קטלני! וגם ראפ הוא עושה סבבה כמו שאתם רואים! קיצור חן שיחקת אותה עוד פעם... רק טוב בחיים

למעלה