עוד שיר חדש

בוי בוי בוי!!!

צ´רי ושאקה, יא מאאאאאאאאאאאאאן!!!!! מקורי רצח, הפקה סבבה, קול מצוייץ וליריקה פצייצית. אפשר לסכם שהסמוראי חיבק את השיר באהבה רבה. למה את אף-פעם לא אונליין?

crazy eliaz

New member
../images/Emo45.gifאיזה יופי!!!!../images/Emo45.gif

וואיי אחלה שיר. כל ה-כ-ב-ו-ד.

multi

New member
suprb ../images/Emo70.gif

טוב חנוש, את כבר יודעת מה אני חושב ושמאוד אהבתי ושממש השתפרת ושאת ממש טובה וגם אח שלך טוב אל תדאגי:) אז אם כבר כולם משבחים אז למה שגם אני לא, זה בחינם :) עלי והצליחי, אני מאמין בך!

Geez Ball

New member
באמת חשבת שאני לא אגיב?

כבר דיברנו על זה באיי סי קיו חן - אבל כמו שמישהו שאני לא מכיר פה מהפורום - מוטי או משהו בסגנון, אמר: להגיב זה בחינם אז גם אני אגיב. השיר טוב מאוד. הקול שלך מעולה, השירה טובה. הליריקס נחמדים, לא שטחיים, זה אחד מהדברים הכי חשובים. אח שלך גם שר טוב, יש לו מקום לשיפור לדעתי, אבל בסך הכל זה טוב. היה אולי יותר טוב אם השיר היה יותר רציף מבחינת השירה לבד בלי האפקטים כלומר, יש אפקטים לעיתים קרובות מדי, האפקט של ההד. בסך הכל שיר טוב כל הכבוד תאמיני בעצמך *ותחייכי :- )

Samy A

New member
וווווווווווווווווווווואי!!!!!

ווואי אני לא מאמין דיי אני מאוהב D: איזה קול מטורףףףףףףףףףףףףףףףףף יש לךךךךךךךךךךךךך גם ההוא זורם טוב דיייי איזה יופי

double M

New member
אממממ....

נחמד, חרוזים ומבנה בנאליים לחלוטין. הפזמון לא משהו, כשאת שרה גבוה יש לך קול קצת טורדני, אני ממליץ להשאר בטונים יותר נמוכים. הראפ עצמו טוב....

RiRo

New member
צודק

אחלה שיר והכל אבל באמת החרוזים קצת צפויים והפזמון לא מבוצע טוב אבל אחלה בכלליות PZ

kodman

New member
תגובה

הראפ נשמע טוב רק שימי לב שמים לב שהשיר מורכב מטייקים ולא וואן שאט (במכה אחת) ועדיין הבית של הראפ שלך קצת בדעיכה לקראת הסוף. אבל בהחלט קול חמוד ביותר ושיר נחמד. ומי שאמר שצריך להישאר בטונים נמוכים - לא נראה לי עצה טובה, כאילו אם את רוצה להיות זמרת אז את צריכה להגיע גם לטונים גבוהים לפי דעתי - זה דבר דיי בסיסי לפי דעתי. בכל מקרה יפה, אח שלך נחמד אבל אהבתי יותר תשיר המטורף הזה שלו ששלחת לי מזמן
kodman

חכו חכו!!!

הילדונת הזאת עוד תפרוץ מתישהו זה רק עניין של זמן ויש לה עוד שירים שווים כבוד חן עד עוד תיהיי כמו שאת קוראת לעצמך... הדובדבן שבקצפת!!!

FishBone

New member
וואלה שיר טוב

קול חמוד לאללה.. לא נשמעת כמו איזה פוסטמה כבוד

RunNGun

New member
חן כפרה עליך!!!!!!

יופי של דבר!!!! צ´רי - בית ראשון יפה עם קול שקצת קצת מזכיר לי את שירי... שאקה - ראגא יפה כזה, מגניב.... פזמון - איך אפשר בלי? איזה יופיייי!!!! רק תמשיכי להתקדם
הדובדבן שעל הקצפת, תרתי משמע.... אבישי

volatile

New member
וואו

מותק שלי, איזה יופי, ממש אהבתי. את עוד תהי גדולה, תזכרי מה שוול אומר! פלג.

באמת קול של בת-10 אבל בסה"כ

רואים(שומעים) ת´השקעה בהפקה,והקול שלך פצצתי! ושאקפיתה שולת! רק בגלל השם...חחחחח-אבל עכשיו ברצינות:גם הבית שלו טוב אבל זה נשמע כאילו הקול שלו לפעמים טיפה חזק וזה יוצר קול כזה של סטטי(או שזה רק אני).

למעלה