עוד שירשור לחידון....

netaK

New member
עוד שירשור לחידון....

התשובה הקודמת היא...אקס מן סרט מושלם בטירוף אגב, מומלץ ראיתי אותו יותר ממייקל..חח...איזה 11 פעם!!!!!! המממ..למי שיש שאלה מוזמן לשים..

netaK

New member
אין לי רעיון

וכבר שאלתי כל דבר אפשרי על איתן... ואני הולכת לי עוד....מעט!

Michal BJ WL

New member
יש לי תמונה בשבילך נטע.... ../images/Emo13.gif

אני לא מאמינה ששמרתי כזאת תמונה במחשב...

CarolineKinney

New member
הסבר........הסבר......הסבר......

ני מה מו? החידון הזה...... לא הבנתי אותו מישהו יכול להסביר לי אותו

maayan15

New member
קרוליין...זה כמו אז...

מישהי שמה שאלה שהיא יודעת עליה את התשובה...מי שעונה שם שאלה...מישהו עונה עליה ומוסיף שאלה וכך הלאה...

ayaliar

Well-known member
../images/Emo32.gif אני לא רוצה לפתוח שרשור

בדיוק עכשיו סיימתי לראות את הפרקים של באפי שפאבריציו מופיע בהם ואני לא יודעת אם זה בגלל שבתור אית´ן אני לא סובלת אותו אבל הוא פשוט היה נראה שם חננה, איך אפשר להעדיף אותו על אנג´ל בכלל?? וגם ראיתי את שיקל באיזו סדרה היום והוא היה רזה בטירוף

הילה ר

New member
חכי לפרק הבא

יש עוד פרק אחד שהוא נמצא בו. היא לא מעדיפה אותו על פני אנג´ל. היא יוצאת איתו כדי לשכוח מאנג´ל ולהמשיך הלאה. ואף אחד לא יכול על אנג´ל! בתור מעריצת באפי, למי שרואה, אני שונאת את ריילי פין!

גם אני לא הבנתי איך...

למה אית´ן הוא תמיד איכשהו קשור לפרידות??? בריאן ואנג´ל הרבה יותר שווים ממנו!!!!

רינת4

New member
תראו...

פבריציו באמת נראה שם חננה. והדמות שלו שם קצת קרצייתית כזאת,לדעתי. ובאפי רצתה חלשוח את אנג´ל(שהיא הייתה צריכה להרוג אותו) והיה לה ממש קשה אבל היא החליטה כן לצאת איתו. ואז אנג´ל חזר,והיא הייתה קצת מעופפת וסקוט(פבריציו) הוא זה שבכלל עזב אותה בגלל זה. אבל משהו מצחיק: סיפרו לי שבאחד הפרקים(המאוחרים)באפי סיפרה על כל החברים שלה לשעבר,והיא דיברה גם עליו ושזה לא הצליח,ומישהו(אין לי מושג מי)אמר לה "איזה מזל, כי שנה שעברה הוא יצא מהארון"
וריילי באמת מטומטם,שנאתי אותו וטוב שהוא הלך. וזהו...

netaK

New member
אוי הוא הכי מושלם שיש!

הוא מסכני כזה היא בקושי שמה עליו היא רעההה!!!! טוב גם ככה שנאתי את השחקנית
המממ...ואנג´ אכן- סקסי בטירוווווווף!!!

רינת4

New member
טוב-הנה שאלה קלה:

בפרק הראשון,בבוקר שמייקל הביא לבריאן את המכונית... מייקל שאל את ג´סטין למה הוא תוחק. מה הוא ענה?

רינת4

New member
נכון...עוד שאלה-

טוב,תשאלי את. אני הולכת לישון כי הייתי ערה עד 5 בבוקר,ואני עדיין עייפה...

למעלה