עוד שיעור,,,,,,,

ליMור

New member
עוד שיעור,,,,,,,

אוחחח כמה שזה כיף,,, המורה הלן מדהימההההה,,, התנועות, ההנחיה הקצב המילים אפילו החיוך והמבט שלה,,,,, היה לי שיעור מטריף,,,

ליMור

New member
../images/Emo12.gif,,,,שוב ????

אין לי מושג מה שם משפחתה,,, היא אדומת שיער,, עם רעמת תלתלים,,,, מורה מדהימהההההה,,, פשוט כך,, מומלץ בחום !

לינה'לה

יקירתי, זהו אני פה. הצטרפתי לפורום. אבל זה בטח לא השעות שלך עכשו.. נשיקות בנתיים. שלך, גלי

tlingit

New member
ואני הייתי בשעור והתאכזבתי

רציתי להחליף חוג, נראה לי שהגיע הזמן לשנות קצת ולראות דברים חדשים. אז הלכתי לשעור במקום אחר בשבוע שעבר, ולא היה משהו. אבל גם היה קצת בלגן של התחלה ואי הבנות בעניין זמן התחלת השעור (כך שכמה בנות הפידו רבע מהשעור) אז החלטתי לנסות שוב השבוע, והתאכזבתי מאד. כמובן שאני ממשיכה לחפש לי מקום אחר...

טלינגיט, מצאת לך חוג חדש? ../images/Emo142.gif

גם אני התחלתי חוג חדש. השעור השני היה טוב מהראשון (בגלל הבלגן של ההתחלה ) ונראה לי שאני עומדת ללמוד הרבה. בכל אופן אני נהנית.
נרשמתי לקבוצת מתחילות למרות שבאתי עם קצת רקע מהחוג הקודם (שלושה חודשים) ואני לומדת דברים חדשים כבר מהשיעור הראשון. בכל אופן, ספרי לנו אם מצאת לעצמך חוג טוב חדש. שלך אורנה

לטלינגיט

בס"ד לטלינגיט!!! באיזה איזור את מחפשת? אם זה באיזור ת"א יש מורה מצויינת בשם הלן סלח היא הגדולה מכולם. סנובית

למעלה