עוד שחיטות בעבודה.

EverMan

New member
שמתוך 140 אנשים שמצביעים

80 אנשים מתמודדים - כל אחד עושה את העיסקאות "תצביע לי - אני אצביע לך" וזה במערכת הכי נקייה שקיימת ... זו עסקה מלוכלת. כי רוב האנשים שם עסקנים נטו.

ronen1981

New member
תצביעו לשינוי ולא לעבודה ותקבלו

אחדות. האופציות העומדות לפנינו הן או ממשלת אחדות של שינוי הליכוד ועבודה. או ממשלה של הליכוד ש"ס אגודת ישראל ליברמן מיכאל קלינר. מה אתם מעדיפים?? הצביעו שינוי תחזקו את שינוי וכך תבטיחו שני דברים האחד ששינוי תשב בממשלה במקום הסיעות החרדיות ושתיהיה ממשלת אחדות שתוכל לקדם נושאים מדינים וכלכלים ולא תיהיה מסונדלת עלידי הימין הקיצוני.

N a V e

New member
אחדות?שינוי?

יש לכם אחדות מדינית?הגעתם לפשרה בין הימין הקיצוני והשמאל הקיצוני במפלגה שלכם?אם כן,אשמח לשמוע מה היא. והאחדות החברתית-כלכלית שלכם,מסתכמת בשינאת החרדים.וזהו. לגבי השחיטות,באמת בושה עבור מפלגת העבודה ועבור אותו מועמד. לצערינו,זו תופעה מוכרת יתר על המידה בארץ.צריך לעשות הכל כדי למנוע אותה.

EverMan

New member
סלח לי , אבל שינוי

לא הצביעה באף הצבעה מדינית ולא העלתה אף הצעת חוק מדיני במשך כל הקדנציה הזו. והיא תמשיך לנקוט כך. המצע המדיני שלכם הוא ליופי גרדיא - רק בשביל להגיד שיש לכם אחד

EverMan

New member
דבר ראושון - ביקשתי לא לפרסם

הודעות כאלה. שנית , תצביעו עבודה ולא שינוי ויהיה לנו ראש ממשלה טוב ! שלא יצטרך ממשלת אחדות לאומית בשביל לשלוט ובכך יצור עוד ממשלה אימפוטנטית. יש הרבה יותר אופציות ממה שאתה מציג - העבודה יכולה לקחת ולהקים ממשלה לבדה יחד עם מרצ ושינוי למשל. ובמידה ושרון יבחר ללכת עם הימין הקיצוני - יהי כן ! אנחנו לא צריכים להרכיב לשרון את הקואליציה. אם הוא לא מסוגל להרכיב קואליציה נורמלית - שלא ירכיב בכלל ! שלא ימכרו לך לוקשים ! עדיף להיות באופוזיציה ולהפיל ממשלה גרועה מאשר להיות בקואליציה וליצור ממשלה גרועה לא פחות. מטרה של המפלגה שלנו זה "לא לשבת בקואליציה" - זה כבר להיות הכלבלבים של מי שלא נמצא בשלטון. אנחנו בונים על להיות בשלטון - ובשלטון בלבד ! אם בשלטון לא נהיה ... אז נביא אופוזיציה שתוריד את הימין ותעלה את הדעות הנכונות לשלטון !

EverMan

New member
ממש שחיטות

הוא ביקש ממנו לפרוש וההוא אמר לו שהוא לא פורש בגלל סיבות כלכליות - אז הוא פשוט אמר לו : תפרוש - אם העבודה לא תפצה אותך - אני אפצה אותך - חבל לי שאתה לוקח קולות ובכך יבחר האדם הפחות טוב בינינו (יש הרבה יותר מועמדים). ולהבדל ממכם עם כל העסקאות המלוכלכות (שמתוך 140 איש מתמודדים 80 - כמה עסקאות מלוכלכותתתתתתתת!!!)

yoavl1

New member
שני דברים!

1. אף אחד מכם לעזאזל, לא יודע ששחיתות זה ב-ת´, ולא ב-ט´.... לפחות שלושה מכם בשרשור הנוכחי כתבו שחיטות במקום שחיתות! 2. אתה, רונן, לא מעז להתחסד? הרי היום במודעה של שינוי, טומי לפיד מבשר לנו, כי יש הזדמנות הסטורית לממשלת אחדות חילונית של העבודה, הליכוד ושינוי. האם שינוי יסכימו לשבת עם מפלגה כה מושחתת?? הייתכן?

התשובה

ברור ואל תתחסד שאם דבר כזה היה קורה בשינוי, אז אתה או מישהו אחר היה נותן לינק וכותב שחיתות בשינוי. במקרה כזה תומך שינוי היה כותב בדיוק את מה שאתה כתבת. מדברים כאלה אני לא מתלהב. אני, תומך שינוי כן הייתי מגנה דבר שכזה אם היה קורה בשינוי. ואגב דבר שכזה הוא על הגבול האפור בין החוקי והלא חוקי.

למעלה