עוד שבת של כדורגל

עוד שבת של כדורגל

בבית יש לי3 צהובים הצהוב הגדול - אמרגן.....זה שדואג .....לקחת..להחזיר.....לסחוב תתיקים אחריי אימון... הצהוב ה שני הוא תכף נער- משחק כדורגל מגיל אפס כמעט רק כשהוא משחק הוא כתום -השוער של הכתומים הצהוב הקטן - הוא צהוב גם כשהוא משחק צהוב צהוב - <כמו של ביצת עיין כזו> שבת בבוקר - אפאחד לא כאן רק אני וה ס שלי והיא סתם מסתובבת לי בין הרגליים ושרה שבת בבוקר...יום יפה...אמא שותה...המון קפה אבל...... בשעה זו ממש יש דרבי אחר דרבי קטן כזה.....של ילדים <ראיתם פעם משחק כדורגל של ילדים?> מי שלא ראה הפסיד חוויה קולינרית של מתוקים - <כי בא לאכול אותם> הכתום שלי - משחק בדיוק עכשיו נגד הקבוצה שהוא הכי אוהב משחק ידידות...סוף סוף עם 11 שחקנים....בשער גדול <והוא שם בשער> הוא בטח לא היה אומר לי עכשיו.......מה את דואגת <הוא תמיד אומר לי מה את דואגת.....כולה גרביים.....כולה באלאגן כולה מבחן> ילד שלי מתוק שלי כתום שלי - בהצלחה!!! מחזיקה לך אצבעות.....איתך... <אל תדאג.....כולה משחק....כולה דרבי....כולה גול> חבללל.....שהם לא מרשים לי להיות שם <כי אני כל פעם שהייתי שם הם הפסידו> אז..... עד לערב של הדרבי הגדול תשירו איתי כתום.....כתום פליזזזז שבת בבוקר......יופי של מזג אויר לכדורגל שוקולדה

בוקר כתום

נר לי כתום

דיווח כתום ....

2:0 ל כתומים ישששששששש........... ילד שלי כתום שלי אתה........אתה.....
אמא כתומה

יששששש..........ניצחון

3:1 ל "כתום שלי!" אני.. סיימתי תדיווחים סליחה שטסתם אלעל כתום עולה של ילדים מתוקים נשאר עכשיו רק הדרבי יאלה מכבי שבת שלום שוקולדה

זהר nj

New member
יפהה..מזל טוב שוקולדה../images/Emo87.gif../images/Emo19.gif

כמה צהובים אמרת שיש לך?3?...לא 4? הדג ו הכדור סל זה הדבר היחידי בכתום פה..

נעמי 1

New member
בשבילי צהוב...

זה הסאני סייד אפ של הביצה... יאמי טעים לטבול עם חלה טרייה. ומי שינצח שיהיה לו מבורק... אדומים, צהובים, צהובים אדומים. העיקר שתשמרו על הסדר ! נעמי

צהובים שלי....

זה רק ספורט והכדור הוא עגול ובטח הצהוב צהוב שלי בוכה עכשיו והצהוב השני - לא מדבר בכלל הצהוב הגדול- טוב נו זה כבר סיפור אחר.... אני רוצה רק להתאדות עכשיו 3:1 דקה 82 גולדברג שבוע טוב צהובים שלי

למעלה