עוד שבת עברה חלפה.

עוד שבת עברה חלפה.

שבת מזג אויר כאילו בהזמנה. ה"רכבת של ברוך" ולא צריך הזמנה. הגרעין השרוט: ברוך, עומר ,אייל, אבי, דקל, רפי,דודו,ואיתנו אורחים נפלאים שי וגיא. נחשון שמשון קור כלבים שום דבר לא יכול לו לקור,אשתאול(מזג האויר כבר לא משנה) צובה כרם בר גיורא נס הרים שמשון ונחשון. אחלה רכיבה אחלה חברה ושיהיה תמיד אבל תמיד מינימום ככה. שיהיה שבוע נפלא מחכים לסופ"ש הבא.

berci

New member
באסה

בצער רב וביגון קודר, נבצר ממני ומהקרון שלי להצטרף לרכיבת העליות בבוקר מדהים שאכל את הלב, וכל זאת עקב עבודה!!! בטוח שנהניתם ושאני הפסדתי, נתראה בשבוע הבא...תמיר.

rport

New member
שוב פעם נחשון שוב פעם הרכבת עם.....

הגרעין הקשה שוב פעם לא באו............ שוב פעם לא היה קפה שוב פעם הנאה מירבית שוב פעם היה ממש כייף שוב פעם פניים חדשות(גיא,שי)ועכשיו לא שוב פעם,מתי ניראה את הרכבת בדרום(ברוך,דודו). תודה לך רכבת מדהימה על כל רוכביה(הגרעין הקשה). סוף שבוע מעולה והמשך שבוע נעים.

gsprukt

New member
../images/Emo188.gifהערדליים של ברוך...

עקב התפזרות זמנית של חברי קבוצת "שעיר אבל לפניך" (שלושה עושים סקי, אחד מחלים מהתרסקות, אחד שקוע בעבודה, וכמה שנמים את תנומת החורף שלהם במערה), הצטרפתי הבוקר ל"רכבת של ברוך" שטיפסה לקול קצב הצעקות של רפי, מנחשון לצובה ומשם לברבהר וחזרה לנחשון. היה אחלה! תמיד נחמד להכיר רכבות חדשות... היתה שם תמיכה מעוררת כבוד של החבורה בשני רוכבים שעשו את צובה בפעם הראשונה (אחח, הנוסטלגיה...), היו הרבה הפסקות (בגלל התמיכה הנ"ל) אבל בעיקר היה מזג אוויר מושלם וחבר'ה שמחים וטובי לב. תודה לכולם על הארוח הלבבי. גיא

עוד שי

New member
תודה לרכבת מקווה להפוך האירוח לקבע

על הפרגון, הסבלנות והאירוח.

amitg9

New member
מקנא בכם...

סופ"ש משפחתי בגליל ,רמת הגולן וקינוח בחרמון . כל הדרך אני רק חושב איזו דרך מדהימה לרכב כאן... ואיזה עליה אכזרית אפשר לרכב כאן... חבל שפיספסתי את צובה (שעוד לא עליתי) ,ומציע לרכבת לעשות מתישהו מסלול ברמת הגולן ו/או חרמון. הנופים מדהימים והתקופה הזו אידיאלית.

bike3

New member
מה יש להוסיף?

מסלול לא קל ולא קשה מדי, מושלם בשביל להנות מכל רגע. תודה רבה לגיא שמשך אותי אתכל צובה וגרם לעליה להיראות הרבה יותר קצרה מבדרך כלל. אייל - תתחדש על הטראמאק E5 החדשים והקלילים שלך. שי - כל הכבוד, אתה תותח על, תבוא כל שבוע. דודו, ברוך, אבי, דקל ורפי- היה כיף לפגוש את כולכם. נתראה בשבוע הבא. כמו תמיד, כל מי שבחר (גם) השבוע ללכת לטייל בצפון/דרום ו/או ללמוד למבחנים ו/או לרכב במסלול אחר - הפסיד. אבל תמיד יש את שבוע הבא. וזאת גם ההזדמנות לחשוף לעיני העולם את הלוגו החדש של הרכבת של ברוך מעשה ידיה של אשתו של דקל להתפאר.

yaronyy

New member
אך אך, כל כך קינאתי בכם...

מזג אוויר נפלא.. צובה.. נס הרים.. בר בהר.. הרכבת של ברוך... ממתין בקוצר רוח לשבוע הבא... שבוע נפלא לכולם. ירון

pazlevran

New member
אתם עושים חיים ...........

שלום לרכבת............מה לעשות שאנחנו הסטודנטים תקועים במבחנים!!! די לכעוס תאמינו לי אין דבר שרציתי יותר מאשר לרכב איתכם בשבת.... אבל מבחן ביום שישי ומבחן ענק ביום ראשון קצת הרסו את האפשרות הזאת.... שבוע הבא אני מקווה להגיע....דודו תרשום בלי קשר, הלוגו של הרכבת נראה מצוין נתראה בשבת...... וירון אתה חייב להגיע

למעלה