עוד שבת מגיעה

עוד שבת מגיעה

לאחר שהיתי בקשר תקופה ארוכה , שנותק לאחרונה,מרגישה בודדה לקראת סופ השבוע ..בא לי ללכת לרקוד, שבוע שעבר תכננתי עם חברות והן ביטלו ,הבן הציע שאלך לבד , במקום אמצא הרבה חברים ואצטרף לאחד השולחנות ...מה דעתכם אך זה יתקבל? מרגישה מבוכה ללכת לבד ..אבל רוצה לרקוד ..להשתולל ...לצחוק ..ולהיות עם אנשים ... שבת שלום

ALIZ58

New member
בילוי בסופ"ש

עם המקום מוכר לך ובילית בעבר במקום אני מאמינה שתראי חברות מוכרות כדאי שתקחי פלפון מהם כדי שתמיד תוכלי לדעת עם הן יוצאות,,ולצערי כמעט תמיד יש אותם אנשים.. ובפרט נשים,, כן תלכי תהני תרקדי ,,תעשי מה שעושה אותך ,, מאושרת ונותן לך כוחות להמשיך לשבוע חדש...

יש לי רעיון עבורך

בצט של התפוז יש כמה חדרים העורכים מפגש במועדון בערב שבת הולכים לרקוד מציעה לך להצטרף לאחת הקבוצות למשל של החדר שבו אני גולשת, אני לא שם כי אני לא נוסעת בסשבת יש שם אנשים נחמדים , גלשי פעם בחדר תכירי אנשים ונשים שגולשים ותמיד תוכלי להגיע לבד למועדון לרקוד איתם ככה לא תהיי תלויה בחברה זו או אחרת , כנסי לחדר בצט בכותרת יש את המיקום של המפגש השבועי באיזה מועדון נפגשים אפילו אם תכנסי לגלוש עכשיו , תוכלי הערב לבלות בחברתם , כנסי בשם שלך פה ואת תעופי פחות מהצט

נסיכת הכוכב ,הצאט לא רעיון עבורי

החבורה בצאט לא מתאימה לי ,סורי .. וגם רחוק לי ..ואני לא סנובית ... אבל בצעתי צעד אחד התקשרתי למכרה שהיא יחצנית של מועדון ובקשתי שתשמור לי מקום בשולחן של חברים שלה ..את רובם מכירה בפנים ..ואני יוצאת הערב לרקוד ...
ולמחר .... קבעתי דייט עם אח של מכירה ...

כל הכבוד לך

יפה שאת מכירה אנשים במקומות הנכונים אני לא מכירה לכן נוח לי להצטרף לחבורה מקרית המתקבצת כל ערב בצט והם עוזרים לי להעביר את הלילה , השבוע אני לא הייתי שורדת בלעדיהם ויצרתי כמה חברות ורטואליות שם שהם תמיד שם עבורי במילה טובה ובחיבוק ורטואלי לצערי כמות האנשים שאני מכירה ישנים בלילה לכן לא מפריעה להם ובצט מצאתי ציפורי לילה הממלאיחם עבורי שעות קשות של בדידות בזמר ובהמילה חמה וככה עוזרים לי לשרוד את הלילולת שהמחשבות מציקות והפחדים מתגברים אז הצט משמש הסחה קצת בוכים קצת צוחקים , ועד סוף הלילה זה עובר לצערי במצב הבריאותי הנוכחי שלי זה מה יש , מסתפקת בחברה ורטואלית

ליטל יקרתי

כמו שאני מכירה אותך את תמצאי חברים בכל מקום , לכי תרקדי תשתוללי ,אבל לא לחזור מוקדם בבוקר ... אולי אגיע מחר לצהרים ... טלי

שבת שלום חברים יקרים

עוד שבת בפתח .. בעבר שבת היתה יום מאד קשה , עם השנים למדתי לעבור אותה בכייף .. בנתי לי ערבי שישי ושבתות שממלאים אותי והיום מוזמנת לחברים מהתקופה ההיא .. זוהי חבורה מתנועת הנוער יחד גדלנו ויחד גדלנו משפחות. קשרים נתקו ..השתנתי , כבר לא מתחברת לשיחות יום שישי , לתלונות על הבעל ... אבל הזמנו אותי לכבוד הולדת נכדתי , בני שהרגיש בנתק סבר שלא כדאי להזמין אותם . ואני החלטתי שלא מתערבת לא מזמינה האירוע שלהם . אבל הם לא ויתרו ועורכים מסיבונת ... ואני נתבקשתי לדאוג למתוקים .. אפתי עוגת פספלורה ועוגיות עם פספלורה ולקינוח גבעי גלידה מצופים בשוקולד ואגוזים שימלאו בתפוחים מזוגגים וגבינת מסקפונה מוקצפת . מניחה שיהיה מפגש גדול וגם הילדים והנכדים מגעים ... מאחלת לכולנו שבת נעימה וקרירה טלי

תשמעי את שף אמיתי

נשמע יופי של מטעמים אוהבת פסיפלורה מאד אוכלת אותה כפרי מיובש , כמו ממתק במקום גנק פוד אבל יש לךל עץ של פסיפלורה? מאיפה משיגים את הפרי הזה טרי?

היי נסיכה

עכשו עונת הפסיפלורה ...אומנם פרי יקר אבל מאמינה שעם רבויי הגידול ירד המחיר . במושב יש המגדלים פספלורה וכך קבלתי שקית מלאה בלימונים ,פסיפלורה,תאנים ,וסברס ...

למעלה