עוד שבת בלי סטארגייט

Tolan

New member
אני איתך...

לפחות יכלו לשים שידורים חוזרים

aשרון

New member
גם אני מצטרף אליך........

כן, הם יכלו לתת שידורים חוזרים, אבל לא, הם מעדיפים לענות אותנו עם הזבל של יורם גאון ושות'. בבקשה, אנחנו מתחננים, רחמו עלינו, מילא החום המבעית של יולי אוגוסט, אבל אנחנו צריכים משהו להיאחז בו כדי לעבור את הקיץ, וגם כן הורדתם את הסדרה זיווגים בלי הודעה מוקדמת. אבל אין דבר, יש ערוצים אחרים שמקבלים את היחס שלי הרבה יותר שעות, ועוד שעות טובות, אלי מקביל, וסקס והעיר מככבות אצלי הקיץ, הא וגם דוסון קריק, כן.

thrall

New member
אין לי סבלנות להוריד

זה מעצבן שהורדת 99 אחוז ואז בשביל אחוז אחד צריך לחכות כמה ימים

bigbird™

New member
זיווגים פשוט סידרה

ענקית...יש גם שידורים שלה בעוץ BBC אומנם כעת נגמרה שם העונה אבל מי יודע...בקרוב.

kanshoof

New member
בקשר לשידורים חוזרים

כל ערוץ רוכש בנוסף לסידרה עצמה גם שכות לשידור כמה פעמים, כלומר בחוזה של ערוץ ראשון עם ההפקה של סטארגייט חתמו על כמה שידורים חוזרים גם מותר לערוץ לשדר, ככה זה בכל סדרה בכל ערוץ. הנחה שלי: ערוץ ראשון כרגיל התקמצן, "קיצוצים", "התייעלות", ולא קנה זכויות לשידורים חוזרים... אבל זו רק דעתי שאינה מתבססת ולו על קליפת השום. אני מקווה מאד שאני טועה, כי אני מת לראות את העונה הראשונה שוב, בתקווה שתקוותינו תתגשמנה, ותגיע העונה השביעית במהרה בימנו ! להתראות, שאו ברכה.

thrall

New member
הם כן קנו

אתם לא זוכרים שמידי כמה שבתות בהפסקות בין העונות, היו פתאום נקודות אור של שידורים חוזרים הבעיה היא שהם לא טורחים להודיע על זה, ובמילא אף אחד לא רואה ערוץ אחד בשביל לראות פרומו אז אנחנו לא יודעים

De fire

New member
אגב קניה, אתם חושבים שיש סיכוי שהם

יקנו את הספיישל של מאחורי הקלעים?( the lowdown) כי נראה לי שזה ספיישל יחודי ל Scifi...

למעלה